Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej rodzina obwinia mnie oto

Przed laty naklonilem dziewczyne do aborcji!!!

Polecane posty

Wszystko bylo dobrze, bylismy ze soba dwa lata do czasu dopoki nie bylo ciazy. Usunelismy te ciaze, naklonilem dziewczyne do tego zeby to zrobila. Teraz po latach spotkalismy sie ponownie, ona leczyla sie psychiatrycznie. Postanowilismy ze wrocimy do siebie ale jej rodzina twierdzi ze ja ja skrzywdzilem.

Gość jeszcze nic nie jest
i mają racje 🖐️

Prosze o jakas rade. Wtedy ta decyzja byla najlepsza dla mnie i dla niej. Ona dopiero co skonczyla klase maturalna, byla kilka miesiecy po maturze a ja na 1 roku studiow. Nie bylismy gotowi na dziecko, to bylo najlepsze co wtedy moglismy zrobic.

Gość dekoldcsx
nawet prowokacji nie potraficie wymyslic koorwa zobaczylo to temat o oaborcji i teraz bedzie produkowac sie tu malo tego, zraz 10 podobnych watkow gimgowno zalozy 💤

Gość Maximus Yebus
to się powieś lewym jajem na południe , życie za życie, debilu.

Tylko ze wtedy ja musialem sie uczyc, mialem kiepska sytuacja finansowa w domu i moi rodzice napewno nie pomagaliby nam finansowo. Wiec w duzej mierze rodzina mojej dziewczyny powinna mi byc wdzieczna, nie wiedzialem tylko ze ona to tak przezyje.

Gość ja też uważam
że rodzice tej dziewczyny powinni ci dziękować za to że nie wpakowałeś ich córki w pieluchy. Wiadomo że sami zażądaliby od niej tego by usunęła ciąże.

Gość ja to myślę
bo ty tylko zrobiłeś i pewnie nie bolało a ona musiała to wyskrobać i ją to na pewno bolało

Gość Maximus Yebus
to autor ma się obwiesć lewym jajcem na południe jak wódz samoobrony, by sie wyrównało, wtedy wyskrobali a teraz dla równowagi niech samobója strzeli

Gość ja też uważam
Maximus Yebus - czemu tak go atakujesz? nie oszukujmy sie:P jakby jakis koles zrobil dziecko Twojej corce a pozniej namowil ja do skrobanki to sam bys mowil ze to jedyna rzecz ktora zrobil w tej sytuacji:)

Gość dekoldcsx
Maximus Yebus to autor ma się obwiesć lewym jajcem" ale autor wlasnie wrocil z gimnazjum i sie nudzi :D

Gość hhmhx
to kwestia indywidualna. widocznie skrzywdziła ją ta decyzja, skoro się leczyła. jej rodzina ci o tym powiedziała. nie cofniesz czasu. obwiniają, bo ta decyzja tak na nią wpłynęła niekorzystnie. czego oczekujesz pisząc ten post?

Gość Maximus Yebus
gdybym miał córką to nauczyłbym ją że z kutasem żartów niema, i mogą być z tego dzidziusie, bo bociany perdolą robotę dla ludzi i przynoszenie bachorów za friko.

Gość ja też uważam
może byś ją nauczył ale ona zakochałaby się, zaufała by komuś a ten ktoś po prostu byłby nieodpowiedzialny i trzeba byłoby coś zrobic z dzieckiem. Nie każdy może pozwolic sobie na dziecko.

Gość ja też uważam
Maximus Yebus -albo gdyby Twój syn namówił swoją dziewczynę do aborcji? napewno byś go usprawiedliwiał.

Gość Maximus Yebus
mam syna i mam wnuczkę, bo jest to chłopak myślący nie tylko kutasem, ale i głową.

Gość ja też uważam
no i dlatego kochasz wnuczke bo to jest dziecko syna ale np. nieslubnego wnuka ktorego urodzila corka napewno bys juz nie kochal, tylko bys sie go brzydzil :( taka prawda.

Gość fgbt
a moim zdaniem rodzina niema racji bo panna mogla sie zabezpieczac pozatym miala swoj rozum??miala niemusiala tego robic co pobilby ja??? czy jaki chuj?mi facet kiedys mowil zemi dziecko zrobi i co zrobil??niezrobil bo sie zabezpieczalam a ona mogla tego dziecka nieusuwac, jest wiele samotnych matek

Gość Donek Dywersant
Szczerze to zniszczyłeś dziewczynie psychike i tyle. Dziwne, że ty nie masz wyrzutów sumienia.

Gość ja też uważam
Tylko sobie wyobraź to że ktoś Twoją córkę zmusił do aborcji? po skończeniu klasy maturalnej, w tym przypadku zrobił jej nie lada przysługe. Druga sprawa wyobraź sobie że córka sama wychowuje dziecko bo ojciec dziecka uciekł?? potem ona musi isc na kilka dni do szpitala i gdzie zostaje wnuk/wnuczka jak nie ma ojca? pod Twoją opieką :( wtedy byś jej dopiero wypominał że jest nieodpowiedzialna.

Gość xxxaa
Rodzina ma racje. Ja bym nie pozwalala corce spotykac sie z takim imperatywem i morderca. Na miejscu ojca za kazdym razem bym Ci tak ryj obila ze bys sie juz wiecej nie pojawil, a jak bys jednak jeszcze raz sie pojawil to powtorka. Za pewne nie masz wstepu do ich domu i miec nie bedziesz, i slusznie. Nie wpuscilabym cie pod dach. Nawet jak byscie sie ochajtali, nie ma wjazdu dla takiego smiecia, nie ma swiat w rodzinnym domu, nie ma urodzin, zero wstepu dla ciebie smieci rozumiesz? I tak bedzie, wiec odpusc sobie ten zwiazek, nie niszcz znowu tej dziewczyny.

Gość Maximus Yebus
o na pewno nie. Jestem bardzo przeciwny bezmyślnemu zachodzeniu w ciążę, ale jak już dziecko jest to obowiązkiem jest to dziecko wychować za wszelką cenę. Mam to po matce ona tak samo, kochała dzieci jak ja, a ślub to najmniej ważna sprawa.