Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły kołtun...............

Mój facet odkochał sie we mnie po porodzie...!!!!!!!!!!

Polecane posty

Przestałam dbać o siebie, malować się, nie miałam sił ani chęci... uwazałam ze skoro jest ze mna to nie musze zabiegac o jego względy... Ulubionym ubraniem stało sie -dresiwo... Teraz On ma inną- nie wiem czy ładna ale napewno chudsza... A ja chciałabym mu pokazać ze jednak nadal jestem ... ta słodka kobietą w ktorej sie rozkochal.. ;/ Miała któraś z Was podobnie..??

czemu sądzisz,że akurat po porodzie? może poprostu spotykał się z nią wcześniej .....

Gość milivanilii
teraz możesz mu nie wiem co pokazywać - nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki

Jezei nie znasz znaczenia przyslowia to sie nie wypowiadaj. Dziekuje :)

Nie po porodzie. Po tym: "Przestałam dbać o siebie, malować się, nie miałam sił ani chęci... uwazałam ze skoro jest ze mna to nie musze zabiegac o jego względy" I nie dziwię mu się.

Gość dziewczyno troche szacunku
miej dla siebie. Chcesz sie starac dla faceta, ktory sie puszcza w momencie, gdy najbardziej go potrzebujesz??? Naprawde pragniesz zwiazku z kur.wa? Owszem postaraj sie i ogarnij, ale DLA SIEBIE. Wtedy bez trudu znajdziesz nowszy model, badz troche bardziej wybredna i tym razem nie bierz byle szmaty.

rusłan tak, tylko to wyszlo po porodzie... nie przed... !!!!!!!!

Ale facet widzi że go zlewasz więc sama jesteś sobie winna. Już go mam to nie muszę... Jak widać nie masz go.

Gość Kochanka Policjanta
To dlaczego przestałaś o siebie dbać?? To typowe dla Polek. Dziecko = zaniedbana baba w dresach i nadwagą. Nie rozumiem. Takie małe dzieciątko śpi i je... Nie można choć 10 15 minut poświęcić dla siebie?? Żenada

ruslan ok, jednak nie jestes kobieta (przypuszczam) a tam wyraznie napisalam, czy ktoras miala podobnie??? A dokladnie zastanawia mnie fakt, czy jezeli znowu bede tym kim bylam (chocby wizualnie), czy nadal mozliwe jest ze mu sie spodobam??

Kochanka jezeli takie male dzieciatko spi, to ty w tym czasie tez odsypiasz...

Gość usmialam sie czytajac was
nie kazde dziecko tylko spi i je, to raz dwa - 15 minut dziennie to nawet na prysznic nie starczy czy uczesanie sie. moze byla sama z dzieckiem (tatus nie pomagal w obowiazkach), depresja poprodowa, strata checi do zycia? i jeszcze ma sie pindrzyc?

Gość Kochanka Policjanta
na pewno, Boże ja już nie rozumiem tych facetów. Chcą mieć dziecko za wszelką cenę, ale zupełnie nie potrafią zrozumieć kobiety i zaakceptować tego co, dzieje się z jej ciałem . Oczywiście należy o siebie dbać itp ale fakt faktem nie da się po ciąży wrócić w tydzień do formy. Jednak faceci na każdym kroku udowadniają nam jacy są ograniczeni

Nie jestem kobietą, ale bardziej wartościowe dla ciebie byłyby opinie facetów. I tak- możesz znowu mu się podobać z tym że odzyskanie go będzie trudne. Już raz mu pokazałaś że z czasem olewasz staranie się.

ruslan zgadzam sie, ale interesuja mnie opinie pochodzace z wlasnej autopsji...;]

Gość milivanilii
Chodzi ci o Heraklita? Ależ znam filozofię dostatecznie by wiedzieć skąd to powiedzenie się wzięło. I nie jest to przysłowie :D panta rhei ;)

Kochana, dlugo szukalas :))

Ludzie, chce cos zaznaczyc, nie chce udowadniac mu swojej "wartosci". Chce jedynie na nowo mu sie spodobac, a pozniej kopnac w ... zad!! :) Chce pokazac (wiem, zawisc kobiet ) ze stracil ... to wszystko.