Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PgDn

Pasowanie na przedszkolaka, pytanie do mam .

Polecane posty

Otóż mamy kochane jak to wyglądało u Was? My musimy przynieść słodycze i jakieś przekąski , ale nie wiem co mam przynieść? Czy mogę jakiś sernik upiec ? Czy to jest tylko poczęstunek dla dzieci? Czy dla rodziców też? proszę o pomoc jakie słodyczy, soki, owoce mam kupić?:D bo nie znam się na tym.

Gość klara 1986
dla rodziców ciasto a dla dzieci słodycze przynajmniej tak było mojego kuzyna. dzieci dostawały po jakimś soczku,batonik,chrupkach i do tego każdy jakąś małą zabawkę a rodzice pili kawę i jedli ciasto

W przedszkolu mojej córki mieliśmy przynieść ciasto i do wyboru owoce lub ciastka. Zastawa, obrusy napoje też byłu uzgadniane co kto przynosi. Dzieci miały swój poczestunek a dorośli oddzielnie z tym, że u nas zaprasza się wójta, radnego, przewodniczącego rady rodziców itp.

a u nas pani dyrektor powiedziała że pasownie na przedszkolaka to jej działka i wszystko sponsorowało przedszkole tzn jakieś przekąśki, ciastka, napoje i mega tort :) a taka zbieranina to w czerwcu na festyn rodzinny jest ale to jest lista co potrzeba i rodzice się wpisują żeby np nie było 10 ciast a zero napojów :) najlepiej zapytać wychowawcy co potrzeba

dziękuje dziewczyny:D no właśnie mamy przynieść słodycze , soki, owoce i każdy rodzić dostał to samo zadanie;/ więc będzie wszystkiego razy 25 jak na wesele.

Gość OKULARKI....
kuku