Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kASIAA90-1990

Dużo przytyłam ?????? Tak na oko ile kg ???????? FOTO @@@@????

Polecane posty

Gość kASIAA90-1990

172,5 CM WZROSTU PRZED : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4195fc5223fd520a.html PO: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f375577b9e57387d.html PRZED : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbe2eb6dbc8c54e8.html PO: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e605bf5f3341360f.html aha i wcześniej temat został usunięty chociaż w regulaminie jest wyraznie napisane że : Użytkownik w ramach korzystania z serwisu Kafeteria.pl, na zasadach określonych Regulaminem, i powszechnie obowiązującymi przepisami prawa, ma prawo w szczególności: zamieszczać w serwisie posty, wpisy, komentarze, opinie, PLIKI, nowe tematy na forum dyskusyjnym,

Gość kASIAA90-1990
Hmm ale bardzo widać ? bo jakoś tak nie mam motywacji się odchudzać .........

Gość qwertyytrewq
Wyglądasz jakbyś była w ciąży...

Gość DFGHDFHDFGH
20 KILO NAPEWNO

Gość fsdfds
jakie 6 kg

Gość decomorenoo
Ja obstawiam ok 10 kg

Gość kASIAA90-1990
nie jestem w ciąży ;) takie mam sadło na brzuchu ...

ja bym na Twoim miejscu tylko brzuch pocwiczyla, bo to on chyba sprawia takie nie zbyt dobre wizualne wrazenie

Gość qwertyytrewq
Poważnie przyda Ci się odchudzanie....

Gość opopopop
o kurcze dziewczyno cos ty z siebie zrobiła!!!???? mialas taką piękną figure a teraz co????!!!! dwie klody zamiast nog, wielkie dupsko!!!!!!!!!! brzusisko!!!! fuuuuuuuuu jedyne co to cycki troche wieksze ale wolalem cie PRZED!!!!

Gość niebieska wroba
ale Ty w ciąży jesteś, tak? Myślę. że ze 20 kg przyjęłaś na wadze... czyli ok. 20 worków z cukrem- tak dla unaocznienia ;)

Gość lyllypop
widać, szczególnie, że masz króciutkie nogi

eee tam nie sluchaj ich nie znaja sie, zadne 20kg, chca z ciebie patyka zrobic, duza pupa i piersi sa fajne ;) masz swietna talie, musisz tylko brzuszek zrzucic i bedziesz miala apetyczna figurke ;)

Gość 20-25 kilogramów
jaka jest teraz twoja waga?

Gość niebieska wroba
jeju.... w jaki okres czasu tyle przytyłas? Ijak to zrobiłaś??? o wiele lepiej wyglądałaś wczesniej- ZDECYDOWANIE

Gość zabadddo
Masz rozdęty nieapetyczny tułow osadzony na krótkich odnóżach. Przed też nie było haloo, ale teraz wyglądasz jak ciężka grucha

Gość milivanilii
pół roku temu były te same foty i to samo pytanie, tylko chyba kolejnośc "przed" i "po" była inna

Gość niebieska wroba
uf.... jaka ulga ;) myślałam, że kotś tak przyebał na wadze i nie ma motywacji, gdy przecież wcześniej ta dziewczyna wyglądała po stokroć lepiej!

Gość kASIAA90-1990
NIE JESTEM W CIĄŻY ! mówię to już drugi raz ... to sadło na moim brzuchu nie ciąża ;) pijany kjójićek- 55 kg . a ty ile ważysz ? Kochanka Waszych Mężów - przytyłam tyle :/ datami się nie sugerujcie .... od lutego zaczełam tyć i nie mogę schudnąć wczesniej trzymalam rok taką figure okolo 54 kilo a wczesniej nigdy nie przekroczylam 58 kg :/

Gość kASIAA90-1990
a co do moich nóg to mam normalnej długosci nogi około 90 cm ok krocza ;) to tylko tak na tych fotkach wyszło...

55? :O to w takim razie ze mną jest coś nie tak... jestem szczuplejsza na oko o 5-6 kilko niż Ty na tym zdjęciu przed a ważę więcej, o co chodzi? 😭 dodam, że jestem wyższa o 1,5 centymetra :D