Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kASIAA90-1990

Dużo przytyłam ?????? Tak na oko ile kg ???????? FOTO @@@@????

Polecane posty

Gość honczus
nawet po przytyciu niezłe ciało , bardzo kobiece kształty

Gość thyu
przeciez tandetnie widac ze na jednym zdjeciu wciaga brzuch a na 2 nie:D ta sama waga xD

Gość kASIAA90-1990
pijany kjójićek- dlaczego ma być coś z tobą nie tak ? ja mam bardzo drobne lekkie kości ... już nawet w szkole dziewczyna niższa o de mnie miała tak z 168 cm ważyła 58 kg a była chudsza o de mnie chociaż ja miałam 172,5 cm i 56 kg ...

pijany kjójićek 55? to w takim razie ze mną jest coś nie tak... jestem szczuplejsza na oko o 5-6 kilko niż Ty na tym zdjęciu przed a ważę więcej, o co chodzi? Bo może jest tak że masz więcej mięśni niż ona. A mięśnie są cięższe od tłuszczu przy tej samej objętości ;)

Gość kASIAA90-1990
Lady Love - nie wiem ale zaraz się zważę tak z ciekawości i od jutra zaczynam odchudzanie ;)

Gość kASIAA90-1990
już wiem ważę 67 kg :/ ale po objedzie i w ubraniu

Gość kASIAA90-1990
a mi to wisi - kurczę no pisałam już że nie jestem niskopodwoziowa ;) mam 90 cm od krocza w nogach a to chyba malo nie jest ;) bo dokladnie tyle co moj facet z tym ze on ma 182 ;) i wyglada normalnie ...

też myślałam, że to przez kości, ale taka wielka różnica? co do mięśni, mam lekko wyrzeźbione ciało, ale nie aż tak... łącząc to razem, uzyskałam odpowiedź :P co nie zmienia faktu, że i tak chcę się jeszcze pozbyć tego i owego :D

Gość kASIAA90-1990
pijany kjójićek - wiesz ja mam taką bardzo tłuściutką figurę tzn . nawet jak ważyłam te 55 kg to i tak miałam sadełko a praktycznie zero mięsni bo nigdy nie ćwiczyłam + bardzo chude kości heh mogę się z tobą zamienić :p bo wolałabym nie mieć tłuszczu za cenę paru kilo dodatkowych na wadzę ... a ile ważysz?

Gość Lisavietta
Mi to jednak wygląda na sporą dysproporcję nóg do reszty ciała. Jesteś też zbyt pekata.

Gość fiiiiiiii
moim skromnym zdaniem lepiej wyglądasz PO :classic_cool: troszkę nad brzuchem popracuj i będzie git ;)

teraz właśnie tez przytyłam i ważę ok 58/9. kilka miesięcy temu przy wadze 53 byłam idealnie szczupła. ale to nie jest tak, ze nie mam w ogóle tłuszczu, najgorsze jest to, że naprawdę się staram wrócić do dawnej wagi, a nie da się 😠

Gość kASIAA90-1990
a co to znaczy żę " jesteś też zbyt pekata" no nic nie bęę się kuciła ... hmm no ja się widzę codziennie w lusterku i na prawdę jestem w stosunku do siebe raczej surowa ale nogi to ja mam normalne ... wyszło dziwacznie bo fota od gory byla robiona ale ok.

Gość begiebe
mysle ze wygladalas dobrze przed, jak i po. Po jestes apetyczna, ale nie jest gruba i tlusta jak jakis grubas. wg mnie nie musisz za duzo chudnac :)

Gość kASIAA90-1990
pijany kjójićek - u mnie najgorsze jest to ze nie mam motywacji :/ tzn. tęsknie za czasami kiedy bez krępacji moglam sobie paradowac w stroju kąpielowym itd . i ogólnie lepiej sie ze soba czulam wszystkie ubrania ladnie lezaly itd ... ale jakos nie moge sie zawziąć ....a najgorszy jest z tego wszystkiego mój facet który twierdzi że teraz lepiej wyglądam :/

Gość hghg
podobno kobiety po slubie tyja i przestaja o siebie dbać

ja motywację znalazłam może nie zbyt ambitną, ale jakaś jest :D na Twoim miejscu nie przejmowałabym się za bardzo, bo tłuszcz rozkłada Ci się 'ładnie' w sensie, ze dalej wyglądasz bardzo kobieco :P

Gość kASIAA90-1990
pijany kjójićek - jaką motywację ? jeśli możesz zdradzić ..... może być nawet mało ambitna ;)

Gość lk,mnjhgvfxds
wiesz co... ja tez tak mialam.. zawsze bylam chuda jak patyk. i mialam piekną figurkę, ludzie mowili ze powinnam zostac modelką bo do tego jestem jeszcze wysoka. i moglam jesc co chcialam i nie tylam. ale jak skonczylam 21 lat nagle cos w moim organizmie sie zmienilo i zaczelam tyc. w ciagu pol roku ponad 15 kilo. od tego czasu wyglądam dokladnie tak jak ty teraz tylko jeszcze mam okropny celuli do tego ktory nie chce zejsc mimo cwiczen. nie moge schudnac. mam czasem sukcesy ze schudne ze 2 / 3 kilo ale po jakims czasie to wraca znowu. i moglaym sie zaglodzic na smierc i nic z tego. dodam ze cwicze kilka razy w tyg, duzo chodzę w ciagu dnia , jakby zliczyc to razem mogloby wyjsc ponad 2 godziny szybkiego marszu - bo pracuje w kilku miejscach, troche sie nabiegam po miescie, do tego wstaje wczesniej by osc do pracy na pieszo a nie autobusem. i nic... tyle ze gdybym tyle nie chodzila i nie cwiczyla bylabym jeszcze grubsza. pozostalo mi sie pogodzic z tym ze taka juz bedzie moja figura. a mam juz prawie 30 lat i przez tyle lat walki z dietami/cwiczeniami itd nie udalo mi sie tej wagi zmienic. wiec ja nie wiem ale jak tobie sie tez nie uda to widocznie taka twoja uroda bedzie. widocznie przestalas byc dzieckiem stalas sie kobietą, twoj organizm zgromadzil sobie tłuszcz i nic na to nie poradzisz. :(

Gość kASIAA90-1990
lk,mnjhgvfxds- no cos w tym jest bo ja naprawdę wczesniej nigdy nie przekroczyłam wagi 60 kg a jadłam tyle samo co teraz ... ogolnie widze ze zmienila mi sie figura urosły piersi itd ... pijany kjójićek - każda z nas jest trochę próżna ;) ja już chyba wiem co zrobię ;) powiem chłopakowi ze chce w tym roku isc na bal sylwestrowy ;) a przeciez nie pojde z takim brzucholem ...

Gość karloszkaa
masz zarabisty typ figury, faceci głupieją dla takich ciałek czyt. wąska talia, krągłe biodra, pełna pupcia. super wyglądałaś przed, bomba ;))) tylko nie schudnij drastycznie !! bo stracisz apetyczne kształty

Gość begiebe
a ile przytylas kg???

Gość jajko niespodzianka
To ,że przybyło ci kilogramów to nic. Najgorsze ,że ci się one odkładają nierównomiernie. Jesteś typem gruszki i teraz to wygląda źle bo masz małe ramiona- ogólnie górę, a wszystko ci się odłożyło na brzuchu i udach- gdyby to przenieść na całe ciało byłoby ok. Ja sama ważę tyle co ty zapewne albo nawet więcej ale jestem typową klepsydrą, jestem wysoka, mam szerokość bioder równą z szerokością ramion i wąską talie i nie mam brzucha i to wygląda dobrze i się podoba facetom.

Gość olkaaaaaaaaaa12345123456
ile masz lat?

Gość o słit dźizys
co się stało ,ze tak strasznie przytyłaś ? :o jadłaś ze stresu ?