Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna 20tka...................

Co myślicie o zawieraniu małżeństwa w wieku 20 lat ? Ok czy za wczesnie?@@@@@@@@

Polecane posty

Gość pewna 20tka...................

bo koleżanka niedawno wyszła za mąż mój rocznik tzn 1990 i wygląda na strasznie dumną z tego powodu jak myslicie ma powody ?

Gość duuuuzo za
pozno, powinna byla wyjsc za maz jako 16latka, wtedy prznajjmniej bylaby slawna ;)

Gość Ja w tym wiekuwyszłam za mąż
Teraz mam 25 jestem szczęśliwą mamą i nadal szczęśliwą mężatką!!Nie żałuję.I nie widzę w tym nic dziwnego lub złego

Moim zdaniem za wcześnie...w wieku 20 lat partnera zna się z zasady krótko, a nawet gdyby się z nim w jednej ławce w podstawówce siedziało to taka znajomość nijak nam nie rokuje na przyszłość.

Gość olalala21
Też jestem 90 i moje koleżanki również masowo wychodzą za mąż. Na facebooku codziennie posty jakie to one przeszczęśliwe i co to nie robią razem. Ok, niech robią co chcą, ale po co to całe spowiadanie się z życia na FB? dla mnie to żałosne... No nie mówiąc już o przypadkach gdzie taka 20 już drugie dziecko rodzi, bo chce! Bez studiów, bez pracy... no ciekawe ciekawe

Gość pisza na fejsie
bo gdzies musza odreagowac, ze wyszlo jak wyszlo... Te naprawde szczesliwe nie siedza przy kompie, tylko korzystaja z zycia.