Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 1993cdcdcdcdcdcd.........

Mój chłopak chce mi zrobić dziecko na zgodę ..... ale ja się waham @@@@@@@@@@@@@

Polecane posty

Gość no dobra to jest prowo
ale wiecie ze takie laski naprawde istnieja?

Gość z zapytaniem
Istnieją na prawdę

Gość aaaannnnnnnna Paryż
masakra ja staram się o dziecko 3 rok i nic :( Mysleliśmy by adoptować, teraz ta terapia Zawsze tak jest, prędzej głupia małolata (jak autorka) zajdzie w ciaze niz kobieta która marzy o dziecku

Gość Słoneczko29
No dokładnie, właśnie chodzi o to,ze często tak jest,ze Ci, którzy są na to gotowi nie mogą mieć dziecka, a właśnie takie niedojrzałe dziewczyny "wpadają" z własnej głupoty.

Gość Słoneczko29
Do "aaaannnnnnnna Paryż"-Wiem,ze zapewne próbowaliście wszystkiego,ale czasem jest też tak,że potrzeba Wam np. wyjazdu, relaksu, odpoczynku, czasem jest też tak, że miejsce nie służy...

Gość sjhgjkbk
dziewczyno ja rozumiem,że miłość odbiera mózg.... ale aż tak? Dostaniesz jakąś śmieszną kasę z tytuły samotnej matki poza tym powiedz mi dziecko drogie kiedy Ty ostatnio widziałaś się z jakąś swoją szarą komórką? Dziecko na zgodę? A za co mu dasz jeść? Skąd pewność,że Cię nie zostawi? Skąd pewność,że nie straci pracy? Abstrahując już od powyższych pytań to dzieci "robi się" z potrzeby ich posiadania popartej odpowiedzialnością i świadomością konsekwencji z tym związanych. Gdzie będziesz mieszkać z dzieckiem? Przecież jak Wam nie wyjdzie to zaraz będziesz zapierdalać do rodziców o pomoc. Chcesz zrobić im nazłośc czy dziecku? KUrwa no nie wierzę,że można być takim jebanym tępakiem:/

Gość Słoneczko29
Do " sjhgjkbk"- Nie denerwuj się:); ona już napisała,ze temat był prowokacją, ale teraz piszemy,ze takie sytuacje niestety zdarzają się naprawdę niestety.

Gość sjhgjkbk
Słoneczko, dzięki, bo jako kobietwa w ciąży zaawansowanej przeżywam bardzo:)

Gość Słoneczko29
Nie ma za co:); ale fakt,że taki temat wywołuje oburzenie ; jak można być tak naiwnym; no ale cóż, życie:)

Gość Słoneczko29
I gratuluję ciąży tak przy okazji; moja siostra niedługo będzie rodzić:):); a kuzynka dziś urodziła chłopczyka- Kubusia:); na szczęście obydwie szczęśliwe mężatki; pozdrawiam.