Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz-bede-mama

jechac do szpitala?

Polecane posty

Gość zaraz-bede-mama

Drogie mamy, termin mam na 25ego listopada. Dzisiaj praktycznie caly dzien mam twardy brzuch, czesto tak mam dlatego na poczatku nawet nie zwrocilam na to uwagi. Teraz jednak jestem zaniepokojona, najpierw byl twardy pozniej przez dluzszy czas nie czulam ruchow Malej (teraz juz czuje, lekkie ale sa) teraz co chwile moj brzuch jest twardy jak kamien potem miekknie i znowu robi sie kamien i tak od dluzszej chwili. Zastanawiam sie czy nie jechac do szpitala, myslicie ze powinnam>

Gość ja się trzymam tej rozpiski
ktg dobrze byłoby zrobić

Gość barachołka
jedz na ktg zawsze to lepiej wiedzieć bo może skurcze są już lekkie; lepiej sprawdzić

Gość mnie sie wydaje.......
ze na razie nie masz po co jechac do szpitala . Twardnienie brzucha to normalne - to sa skurcze przepowiadajace . Jesli czujesz ruchy dziecka to jest ok . do szpitala wybierz sie jesli 1.jesli pojawia sie skurcze dosc mocne i w miare regularne 2. odejda ci wody na razie na wszelki wypadek spakuj torbe . Ale nie stresuj sie , zrelaksuj sie , idz na spacer lub wez ciepla kapiel.

Gość szma do siebie
nad czyn ty się zastanawiasz jeśli się martwisz to jedz tu nie chodzi o ból zęba tylko o dziecko

Gość mama 10miesieczniaka
ja tez mialam twardy brzuch jak kamien caly czas pod koniec ciazy i jakby mnie ''ciagnelo na dol'' uczucie. ale wszystko bylo ok.

Gość a ja.....
ja tak miałam od 33 tygodnia, urodziłam po terminie. Chociaż u Ciebie może być inaczej. Jeśli nie będziesz czuła ruchów, jedź

Gość zaraz-bede-mama
Torbe juz dawno mam spakowana ;) bylam w srode na ktg, mialam lekkie skurcze, od 27tygodnia je mam, lezalam juz z tego powodu 2 razy w szpitalu dlatego zaniepokoilo mnie to ciagle twardnienie brzucha