Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatkaa

Czemu osoby w moim wieku są takie... puste?

Polecane posty

Gość nastolatkaa

Uważam, że pomimo młodego wieku, jestem osobą dosyć dojrzałą. Mam realistyczne podejście do życia, poważne zdanie na większość tematów i ogólnie wydaje mi się, że różnię się od moich rówieśników.... Nie rozumiem ich chęci zaistnienia dzięki paleniu, piciu, czy uprawianiu seksu. Czy to czyni ich ciekawszymi, bardziej wartościowymi ludźmi? Nie potrafię tego zrozumieć. Nie bawią mnie ich tępe żarty i ogółem nie czuję się "nastolatką". Czy ja jestem jakaś dziwna? A może to oni... (nie rozpisuję się, bo i tak nikt tego nie będzie czytał. )

Gość patologiastraszna
pewnie jestes sztywna i nikt cie nie lubi:(jak bedziesz ryczaca cztredziestka to dopiero zachce ci sie szalenstw :O 🖐️

Gość dfeeewww
A czy siedzenie na kafeterii to objaw dojrzałości?

Gość nastolatkaa
Hm... gęstości kupy nie sprawdzałam, przykro mi. Co do znajomych... Zapewniam, że mam ich wielu ;X Więc do samotnych się nie zaliczam. Jeśli chodzi o siedzenie na kafe.. Nie uważam tego za objaw bycia niedojrzałym, ponieważ wypowiadają się tu osoby poważnie. Wiadomo, że są też dzieci neo, ale one są teraz wszędzie.

Gość nastolatkaa
+ mi moja inność odpowiada. Pozostałym też ;) A pytam z czystej ciekawości. Choć niektóre odpowiedzi, mnie powalają -.-

Gość nastolatkaa
hgfyui Gruba nie jestem ;) uważam się za osobę raczej atrakcyjną. a co do bielizny... nie skomentuję

A czy spłycanie ludzi tylko do jednego wymiaru świadczy o Twojej dojrzałości, czy właśnie typowym dla wieku, powierzchownym ocenianiu tego co się widzi i próbie wypowiedzenia się w górnolotny sposób na temat który potraktowało się po łebkach?

Gość mlodaizgrabna
Teraz indywidualiści są jakoś dziwnie odbierani na kafaterii. ;/Ale pewnie najlepiej sięjeb** z każdym kto się napatoczy, pić alkohol i miec zniszczoną wątrobę, najlepiej to sie jebać bez zabezpieczenia i nie miec wykształcenia pff

Gość nastolatkaa
siedzę tu bo jestem chora -.- Ale nie muszę udowadniać Ci, że nie jestem grubą i brzydką babą w brudnych gaciach ;)

Gość nastolatkaa
A czy ja powiedziałam, że uważam siebie za lepszą od nich? Nie. Powiedziałam, że uważam się za inną. A co do tego, że są puste. Bo są.. Nie ma sensu się oszukiwać. Oczywiście, że nie wszystkie! Ale zdecydowana większość. Choć może bycie puszczalską nastolatką, jest tym, czego potrzebuję, prawda?

Zawsze bawią mnie taki wywody o tym jak wszystko jest złe, jak społeczeństwo wokół jest zdemoralizowane, a my tacy porządni, nie umiejący odnaleźć się wśród tego motłochu :D:D:D:D I popieram Moorland.

Gość nastolatkaa
Nie wiem skąd pomysł, że uważam, iż wszystko jest złe ;) Prędzej stwierdziłabym, że to ze mną jest coś nie tak, a nie z resztą. Choć mniejsza z tym...

Weź pod uwagę, że tak w wieku nastoletnim człowiek się dopiero rozwija. Poza tym to, że ma dziwne ciągoty do alkoholu i papierosów nie znaczy wcale, że jest kompletną próżnią intelektualną. Oczywiście - dobrze to też nijak nie znaczy i niektórzy potrzebują więcej czasu na określenie co jest dla nich naprawdę istotne. Po prostu Ty szybciej dojrzałaś, ale też nie oceniaj tak ostro, może im się jeszcze poprawi. A co do dwulicowości charakteru. Sama mam znajomych którzy na pierwszy rzut oka wyglądają i zachowują się jakby ich z piekła wykopali za złe sprawowanie, a po bliższym poznaniu okazują się inteligentnymi, fajnymi ludźmi którzy z takiego czy innego powodu bardzo nie chcą tej twarzy pokazywać na co dzień.

hgfyui - i cóż ja teraz biedna zrobię? opinia kafeździrki jest przecież tak istotna!

Wybacz, zapomniałam, że egzystuje tu osobnik płci męskiej, który czerpie dziką satysfakcję z dopierdalania się do moich wypowiedzi. Ale nie martw się może jeszcze trochę się napocisz i zapamiętam raz na zawsze!

Człowieku, nie rozumiesz, że jestem chora? Z kafe skończyłam, a wróciłam tu tylko dlatego, że obecnie MUSZĘ siedzieć w domu. Tym razem skończyło się na poradni chorób płuc, a nigdzie dalej nie zamierzam się wybierać przez to, że jakiś frustrat nazywa mnie NOLIFEM!!!!!

Gość hułe hułe
Wasza kłótnia jest prześwietna ;X hgfyui - mistrzu... xD