Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Prezes Wertyp

nowa minister sportu Joanna Mucha jest wspaniala :)

Polecane posty

chyba 35. ale jest w moim typie. w dodatku jak na nia patrze to czuje sie slaby :) wiecie to jest taki typ laski, ktora moze przywolac faceta do pionu, a nwet wpierdolic troche, a i tak bedzie zadowolony.

Gość EmmaRabba
Mucha to kawał niekompetentnej kurwy która jedyne w czym jest dobra to w obciąganiu pał za stołek w taki sposób skończyła studia. A Nowak to pedał który nie raz zapinał Tuska w analu i robił mu loda z połykiem a jako minister będzie wielką klapą

Gość fx2fx
Do czego potrzebne jest ministerstwo sportu? Chyba tylko do wyciągania kasy :(

Gość aggresivaa
ona tam spelnia tylko funkcje dekoracyjna, tusk wybral ja nie ze wzgledu na kompetencje, tylko zeby ladnie wygladala na konferencjach telewizyjnych podczas euro 2012, taka zywa maskotka to bedzie

jest przecietna. nie wiem co w niej pieknego. jest masa pieknych i znanych kobiet ale nie ona-przecietnosc do kwadratu..i zeby nie bylo ze ja mam sie za niewiadomo kogo-tez jestem przecietna dziewczyna. po drugie jest tepa do kwadratu, po prostu zwykly debil. podsumowujac zwykla i pospolita krowa po 30 ktora podniecaja sie zdesperowane prawiczki na ktorych nawet 200kg grubaska nie splunie :P

Gość muanhakhshykmsnjjljh
na ktorych nawet 200kg grubaska nie splunie ooo kooorwa 10/10 :D

Gość aggresivaa
i nie uwazam ze ona jest glupia czy niekompetentna, widzialam z nia pare debat telewizyjnych i mowila calkiem do rzeczy, a z reszta moze to i lepiej, ze kobieta przejela ten resort, moze zrobi z nim na tyle poprzadek, ze nie bedzie sie juz kojarzyl tylko z oszustwami i korupcja

Gość Joanna Mucha
sram na Wertypa :)

Gość henk1
Nie wiem, wolę sam pracować nad swoją kondycją .Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Jej stołek jest ciepły a Ty z buta po węgiel !!!!! , .Taka jest prawda.