Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no także ten....

Jakieś zabawne/żenujące/ciekawe sytuacje z waszego życia

Polecane posty

Gość no także ten....

No niestety nie mogę nigdzie wybyć w piątkowy wieczór.. więc przydałoby się czymś zająć. Opiszcie jakieś wasze ciekawe/dziwne przygody ;) Ja nie mam ich zbyt wiele, ale jak coś sobie przypomnę, to dopiszę ^^

Gość śliczna :)
dałam sie wyruchać bezdomnemu za dwa łyki piwa i 3 buchy z ruskiego szluga :)

Gość no także ten....
ooo na przykład w ubiegły piątek byłem na dyskotece i wyrywałem panny, niestety jedna z nich miała faceta, który się wkurzył i tak mnie kopnął w jaja, że wracałem do domu na czworakach, a okoliczni ludzie mysleli że jestem pijany .. dobre nie?

Gość palalalaka
mojej kumpeli na imprezie w wc przyczepił się papier toaletowy do obcasa... przetańczyła z nim ze 3 godziny i przemaszerowała przez cały krakowski rynek :P

Gość no także ten....
Ooo tak, kocham podszywaczy .

Gość no także ten....
Na wakacjach w grecji siedziałam razem z siostrą w barze. Zachciało nam sie do toalety, więc poszłyśmy. Czekałyśmy straasznie długo, bo jakaś kobieta zajęła łazienkę. Zaczęłyśmy ją obgadywać i ogółem mówić o niej różne poniżające rzeczy, krzyczałyśmy, kazałyśmy wypie*dalać. Nie mówiłyśmy cicho, bo po co? Przecież nikt nas nie zrozumie. Los tak chciał, że tak kobieta okazała się polką, a w dodatku właścicielką baru -.- (podszywaczu, nie wyszło Ci. Jestem dziewczyną ;X )

Gość no także ten....
Nie skomentuję -.-''

Gość no także ten....
ale po co?

Gość pija\
pojechałam do Kongo i powiedziałam glosno w jednym namiocie 'niech mnie ktoś wyrucha!" i przyszedł jakis polski misjonarz i chciał mnie egzortować :o

Gość no także ten....
oto cała prawda Nie. nie jestem puszczalska -.- Więc teraz powiedz czemu chciałeś/łaś to wiedzieć...

Gość no także ten....
pija/ a co Ty na to? xD

Gość gty
wieśniackie te naklejki

Gość no także ten....
haha xD no nie sądzę, żebyś mnie znał ;X

Gość daisy_daisy
Pracowałam rozdając zaproszenia na impreze na plaży( za granicą), razem z koleżanką( ogólnie uważaną za przepiękną, ja też najgprsza nie jestem) podchodzimy do grupy kolesi a oni do siebie po polsku: O zobacz laski idą do nas....ale jakie brzydkie!! Wryło nas w ziemię... W te same wakacje z tą samą koleżanką miłysmy an ulicy kolesia z dzieckiem i psem, wszyscy 3 byli strasznie podobni i niezbyt urodziwi i oczywiściew głośno po polsku o tym rozmawiałyśmy...okazało się, że koleś był Polakiem...

Gość no także ten....
oto cała prawda Szkoda, że jesteś w błędzie :<

Gość no to sie przyznam
kiedys poszlam na dyskoteke, wlozylam sukienke, ponczochy no i mialam stringi (opiuje to bo ma znaczenie). No i w pewnym momencie zachcialo mi sie i kolezance siusiu;) Poszlysmy do toalety, a tam kolejka niesamowita wiec stwierdzilysmy, ze idziemy do meskiego:P Weszlam do kibla, wysiusialam sie, wyszlam, umylam lapki i czekam na kolezake. A chlopaki patrza na mnie, usmiechaja sie, puszczaja oczko. Wychodzi kolezanka i nagle slysze "O kurwa!" i w tym momencie pociagnela mnie do kibla pokazjujac, ze nalozylam stringi na sukienke:D No to chlopacy mogli sobie podziwiac moj tyleczek:P

Gość no także ten....
padłam xD i oto cała prawda spooookooo. jak chcesz to wpadaj

Gość no także ten....
O.o ahaaaa?

Gość no to sie przyznam
ja mam wiele takich smiesznych sytuacji, ale do niektorych naprawde wstyd sie przyznac:O

Gość no także ten....
tutaj jesteśmy anonimowi, więc możesz wszystko pisać ;) przecież nikt Cię tu nie zna ;))

Gość no to sie przyznam
opisze wiec sytuacje z ostatnich dni. Przeprowadzilam sie niedawno i chcialam zrobic pranie. W mieszkaniu byla pralka, ale przyznaje sie, ze nie mialam pojecia jak ja obsluzyc mimo, ze wszystko po polsku na niej bylo napisane. No i ostatnio pomyslalam zeby wreszcie ja wyprobowac, wlozylam pranie, nastawilam i czekam. Zaczyna prac wiec super. Niestety tylko mi sie tak wydawalo:O bo nagle ucichla:( Zachodze do lazienki i patrze a ona nie chodzi za to pali sie na niej czerwona lamka na ktorej jest napisane "odkrec kran". No wiec odkrecam kran woda sie leje a pralka nic:( Dzwonie wiec do faceta, ale on nie odbiera, no to dzwonie do wlasciciela i mowie mu wszystko. On, ze to nie mozliwe, ja wciaz mu tlumacze. I zgadnijcie co? Trzeba bylo odkrecic kran ten z doplywem wody, ja odkrecilam ten normalny:D Tak wiem porazka i wstyd na calej lini:D I tak stalam jak glupia, woda do slewu sie lala a ja czekalam az pralka zacznie dzialac:O P.S. Tak, jestem naturalna blondynka:O

Gość no to sie przyznam
*zlewu