Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dododdnsnbssb s

Czy takie zachowanie matki jest normalne??

Polecane posty

Gość dododdnsnbssb s

Mam 40 lat , rodzine, moja matka z ojcem ciagle poklocona i jakos podenerwowana wiecznie, ja pracowalam do 18, maz z synem pojechal po mnie do pracy. Po pracy jechalismy do marketu i wtedy zadzwonil starszy syn ktory przyszedl do domu a nikogo nei bylo. Dzownil z komorki matki ktora czekala pod drzwaimi wkurwiona bo dzowni i nikt nie wpuszcza jej a w pokoju swiatlo. A swiatlo palilo sie bo syn nie wylaczyl. Powiedzialma synowi ze za 10 min bedziemy jak zakupy zrobimy . Matka podono szla na autobus. Po przyjezdzie dzwonie do niej, gadam normalnie a ta wkurwiona i mi przygaduje ze ladnie oszczedzamy ze swiatlo sie pali i ze maz po mnie autem do pracy przyjezdza a ja chodzić pieszo nie moge. No kurwa ja mam swoje wycie wkurwilam sie.

Gość dziekujemy za historyjke
nastepny prosze!

Gość dododdnsnbssb s
nie ,wygladam calkiem ok ale to nie jest problem , szkoda ze tu nikt nie powie nic sensownie

Gość ybwww,ssjjsjs
twoja matka jest dziwna, ale tak czesto jest jak ludzie nie maja swoich problem, olej ja kurde masz swoje zycie,

Gość msssssssaqaa
masz racje duzo tu debili sie udziela a twoja matka pewnie miala wkurwa ze was nei bylo i sobie uroila ze jej wpuscic nie checie jak swiatlo sie pali

Gość msssssssaqaa
bachorstwo nie ma co robicalbo popijawa albo kafe zalosne bachory