Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie oko czarny tusz

mam 28 lat i ide na disco:):):)

Polecane posty

moje życie jest strasznie monotonne, co dzień praca do późnego popołudnia, po pracy chwila relaksu, spacer z psem itp itd, jak wychodzę ze znajomymi to na jakąś kawę czy obiad, jak impreza to zawsze domówka. Brakuje mi szaleństwa, rozrywki jak za studenckich lat i dlatego umówiłam się z koleżankami że idziemy na dyskotekę, problem w tym że nie mam pojęcia w co się teraz ubiera na takie imprezy, nie będzie to jakaś wiejska potańcówa, idziemy do najbardziej znanych lokali w Krakowie. wstawcie linki ze zdjęciami w co można się na taką imprezę ubrać. nie ważne czy jestem chuda czy gruba, ja już sobie coś dobiorę, pokażcie mi tylko co się teraz nosi.

no to dzieki za pomoc...:(

Gość vxvxvxdv
a ja wole teatr tylko szkoda ze te spektakle takie drogie, neidostepne na moja kieszen:(

Gość perta
ja jak miałam 33 lata to tańczyłam na disco a ty uważasz sie juz za emerytkę musisz staro wyglądać tragedia , jak ja nmiałam 28 lat to byłam młoda dziewczyna

Gość dr. NO
czym mniej tym lepiej i baw się dobrze :)

nie uważam się za emetytke, skąd ci to do głowy przyszło?? przeciez piszę że ide ze znajomymi sie pobawić... a to czy wyglądam staro czy nie to nie twoja sprawa...dzizes co za ludzie....

wyciagnij najlepszy ciuch z szafy. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.extramoda.pl/galerie/b/biala-bluzka-w-czarne-pa_82.jpg&imgrefurl=http://www.kotek.pl/kotek_forum/02,3003,115915060,,Stroj_na_rozpoczecie_roku_wielkie_wyzwanie_.html%3Fv%3D2&h=600&w=697&sz=262&tbnid=GscXodQiaGmwLM:&tbnh=90&tbnw=105&prev=/search%3Fq%3Dbluzka%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=bluzka&docid=9KcoAr5shWjmoM&sa=X&ei=wK7GTvLLA-iF4gSD89BS&ved=0CFcQ9QEwBA&dur=1821 http://allegro.pl/015-bluzka-sweter-marszczony-dekolt-dopasowana-i1926680571.html http://allegro.pl/tunika-bluzka-andrzejki-sylwester-m-l10269-i1933704568.html

Gość vxvxvxdv
teraz na dyskach jest totalna chamowka, ochlejmordztwo, sama gówniarzeria. Lepiej idz do kina czy teatru a nie rob sobie wstydu wsrod gowniarzy najebanych w sztok

oglądam zdjęcia z różnych klubow w krakowie i powiem wam że troche jestem w szoku bo wszystkie laski w jakiś zwykłych topach. obejżałam też zdjcia z Warszawki- tam to dopiero wypas;) smiałam się w głos bo wygląda na to że jak nie masz na sobie ubrań i dodatków z gigantycznym logo D&G albo innego Armaniego to nie masz co wychodzić z domu...stolica ach stolica :) w warszawie wszystkie laski chcą wyglądać jakby zarabiały miliony:) a w krakowie jakoś tak biednie... chyba sami studenci chodzą na dyskoteki:)

kanapko, dzieki za pomoc:) ta tunika to zupełnie nie mój świat, ale sweterek całkiem całkiem:) na pewnoe nie mam takiej talii jak panie na zdjęciu ale coś podobnego postaram sie poszukać...

hgf...coś tam... dzięki, nie swędzi mnie, ale jak by zaczęło to i tak nie skorzystam z rady, ty na pewno dobrze wiesz co robić jak swędzi, wiesz to z autopsji, prawda?

A możesz zdradzić, które to z "najbardziej znanych lokali" masz zamiar odwiedzić? Kitsch już nie istnieje - jakby co :P A jeśli masz na myśli Cień, Frantic, Rdzę, Błędne Koło czy inne tego typu imprezownie, to musisz wiedzieć, że to się teraz nie nazywa "dyskoteka" tylko "klub", hehehe :P Aha! Zapraszam do Baroque albo Taawy - zapewniam Cię, że tam nie jest biednie i spokojnie warszawką zalatuje :P

no to gratuluję. chyba właśnie przekonałeś mnie żebym zmieniłą plany, jeśłi mam się bawić na dyskotece w towarzystwie takich debili to dziekuje, zostane przy swoich domówkach i spotkaniach przy winie. tym razem to ja mam rade dla ciebie- jak cię swędzi to się podrap, a jak masz ochote na setę to sobie kup, jeśłi toochotę masz coraz czesciej to idz na spotkanie AA pozdrawiam

Bywam w klubach w krakowie i na odleglosc mozna rozroznic dziewczyny, ktore przychodza na podryw i takie, ktore przychodza sie pobawic. My z dziewczynami zawsze wkladamy jeansy, buty w zaleznosci od pory roku, raczej na obcasie i jakis t-shirt z nadrukiem, moze byc tez jakas bokserka.

krakówianko, nie przeszkadza mi to że jest biednie, poprostu się zdziwiłam, bo najpierw zobaczyłam zdjęcia z warszawy a potem z krakowa i jest pomiędzy nimi przepaść, a już na pewno nie zależy mi na obwieszeniu się złotem czy doczepieniu sztucznych włosów i rzęs:) dla mnie dyskoteka, czy klub- to bez znaczenia, chodzi o to żeby się pobawić

ludzie często chodzą w zwykłych bokserkach i jeansach. obecnie często też w bluzkach 3/4 o fasonie nietoperza no i jeansach... nic nadzwyczajnego nie wkładają :)

no to ok, czyli że nie muszę się specjalnie wybierać na zakupy i szykować jakiejś kiecy:) rewelacja. jeansy, jakaś bluzka i będzie gicior:) dzięki

Gość ja lubieeeeee
sukienki i noszę sukienki na takie impry szpilki i tyle.Ładne włosy i makijaż ładny albo rurki,szpilki i jakiś top ale ja z nadrukami nie noszę.Pokażę Ci zaraz co ostatnio miałam na sobie.

Gość ja lubieeeeee
daj linki do tych klubów które oglądałaś z Wawy :) i Krk

Gość ja lubieeeeee
w takiej też chodzę,do tego szpilki

Gość jałkowagruszka
Ja mam 24 lata, na imprezy chodzę bardzo często, ściemniam, że mam 21 lat, wszyscy wierzą.

Gość christmas is all aroundd
i cos tam coś tam coooooooooośśśśśś

Gość jbkjbvjhvjhbjknlm
nie ma to jak stare baby chadzjace jak kurfy po dyskotekach

Gość christmas is all aroundd
kufry się pisze debilu imbecylu!!!

Gość jbkjbvjhvjhbjknlm
mama cie robila imbecylu z psem