Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilienkas.....

Chce mnie czy ją?

Polecane posty

Gość Emilienkas.....

Od około miesiąca znam się z pewnym mężczyzną, dzieli nas ok 10 lat różnicy, co prawda spotkaliśmy się tylko 3 razy, ale rozmawiamy ze sobą dość często. Już od pierwszego spotkania było na prawdę bardzo miło,czułe spojrzenia, początek fascynacji, wiele komplementów z jego ust.. widziałam, że dosłownie zatracamy się w sobie....do pewnego czasu, aż nie zadzwonił z informacją, że wróciła dziewczyna z którą niedawno był i właśnie z nią chce tworzyć związek, choć zapewniał, że mnie uwielbia i jesteśmy idealnie dobrani do siebie, mamy te same poglądy, te same oczekiwania i pasje...nie odzywałam się do niego ok 3 dni, w końcu napisałam do niego zdawkowego sms-a, aby zwrócił mi pewną rzecz, zadzwonił.. rozmawialiśmy ok 45 minut, mówił, że myśli o mnie, że się nie odzywał, bo myślał, że jestem na niego zła, że nie chcę z nim kontaktu. Mówił, że chciałby mnie pocałować przytulić, ucieszyłam się, ale wiedziałam, że jest z inną..później pisaliśmy jeszcze ze sobą, pisał, że go fascynuję, że się zauroczył, że uwielbia spędzać ze mną czas, chciałby mnie przytulić, pocałować, porozmawiać,uważa, że chciałby coś ze mną budować, jednak nie kosztem innych (jego aktualnej dziewczyny), że nie chce zrywać ze względu na mnie.. choć nie chciałby mnie stracić.. Nie wiem dokładnie o co jemu chodzi, jestem całkowicie zakłopotana.Chce się ze mną spotykać, twierdzi, że tamten związek nie daje mu tylu emocji, że chciałby ze mną stworzyć coś cudownego... ale nadal chce tkwić w związku z nią ..

Gość blog krokodyla
pozwól mu jeszcze trochę postac w rozkroku... to mu w końcu cos jaja upierdoli :P

Gość SADbutTruee
nie oszukuj sama siebie,wybral tamta przez twoje manewry znowu sie do ciebie odzywa,gdyby naprawde wasz"zwiazek"dawal mu tyle emocji zostalby z toba a ja definitywnie zostawil tamtej pewnie mowi to samo o ile tamta cos o tobie wie

Gość maybelineNY
chce zjesc ciastko i zjesc ciastko,jestes mlodsza i to go racjuje nie musi byc z tamta,nie maja slubu,dzieci,kredytow,wiec ma glupie wymowki

Gość maybelineNY
*zjesc i miec

Gość seeker82
jesli facet naprawde chce zerwac potrafi byc okrutny i bezwzgledny,wiec kazde takie tłumaczenia to bajki dla idiotek -bez urazy :P

Gość christmas is all aroundd
i coś tam coś tam....

Gość chce tamta, a ciebie na deser
lub jako przystawke. Jezeli masz ambicje, kopnij go w du.pe, bo krzywdzi was obie. Albo zaprzyjaznij sie z tamta i wywincie mu razem jakis numer, taki zeby do konca zycia nie zapomnial.

Gość ozdoby świateczne - witraże
http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html Piekne stylowe naklejki wykonane ze specjalistycznej folii witrazowej dające piekny blask w słoneczne dni. NOwość - pierwsze takie na allegro !!!!! Zapakowane w tube - nadają sie na prezent np. na Mikołajki Kolory sa naprawde przepiekne czego nie odzwieciedlaja zdjecia - promienie słoneczne slicznie przechodza zostawiajc kolorowa poswiatę. Serdecznie polecam Witraze mozna myć łagodnym detergentem