Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixxiksnix

budowa mojego domu :):)

Polecane posty

Gość klozet nie zając
tia.........

Gość buda bez łokien
chyba w sims 3

Gość no zdjecie faktycznie do d
jo działka jest? warunki zabudowy są? pozwolenie na budowę jest? geodeta na działce był znaczyć dom? kredyt - kasa jest? majster, kierownik budowy są? Jak nie to g... zaczynasz.

Gość 1ona28
skromny maly domek jednorodzinny:)

Gość 87m??? Ja mam w tym metrarzu
piętro :D 200m minimum na dom, 87m to klitka a nie dom

Dom jednorodzinny parterowy z poddaszem użytkowym 5 pokoi, 1 kuchnia, 2 łazienki, kotłownia, kominek, Współczuję. :D

Gość 1ona28
Przynajmniej go budowac cale zycie nie beda. Maly ale tanszy w wykonczeniu i pozniejszym utrzymaniu. Fakt ja tez wole wieksze powierzchnie, ale moj to tez nieduzy bedzie (ok 125 m2).

A ja kupiłam projekt 130 m2 i przerobiłam tak, że teraz jest 190 i dopiero czuję, że się zmieścimy (4-osobowa rodzina)

Gość ozdoby świateczne - witraże
http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1937289254.html Piekne stylowe naklejki wykonane ze specjalistycznej folii witrazowej dające piekny blask w słoneczne dni. NOwość - pierwsze takie na allegro !!!!! Zapakowane w tube - nadają sie na prezent np. na Mikołajki Kolory sa naprawde przepiekne czego nie odzwieciedlaja zdjecia - promienie słoneczne slicznie przechodza zostawiajc kolorowa poswiatę. Serdecznie polecam Witraze mozna myć łagodnym detergentem

Gość fdsfsdfdsfds
Wieś tańczy i śpiewa ;) W życiu nie chciałabym takiego domu. Poza tym o stokroć wolę apartament, no ale wiadomo, nie każdy może sobie na taki luksus pozwolić :)

Gość order
taki przytulny gołębnik, ale jak lubisz

przytulny golebnik padne :D :D :D nie trzeba nic pic ani jarac tylko wejsc w piatek wieczorem na kafe a od razu humor poprawiacie :D

Gość eeeeeeeenergia--26lata
Strasznie mały jak na dom wolnostojący. Sama "klatka schodowa", garaż, kotłownia itp daja juz duzy metraż. Ale rozumiem Cie lepszy malenki domek z ogródkiem niz mieszkanie z balkonem na ulicę. Zrobisz fajna elewacje, wystrój nowoczesny wnetrza i bedzie bajka ;)

Gość ixxiksnix
ale z was piepszone zazdrośniki!!!!! widać sami żałośni ludzie na tym forum - z wyjątkiem jednej której dziekuje za gratulacje a wy wszyscy pocałujcie sie w dupe !! i spłacajcie kredyty na wille wasze !!!! i oby wam je zajął komornik albo mieszkajcie z rodzicami, albo teściami zazdrośnicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super gratulacje,wystarczający domek dla 4 os.rodziny:) niektórzy to uważają że im większy tym lepszy a przepraszam kto to będzie sprzątał?? ma być w miarę tani w utrzymaniu,kiedyś się budowało wielkie landary:P bo dzieciaki mieszkały a teraz każdy chce na swoje a nie z rodzicami,nie słuchaj autorko, oni wszyscy mają domy po 300m:D

Gość fdsfsdfdsfds
"Ale rozumiem Cie lepszy malenki domek z ogródkiem niz mieszkanie z balkonem na ulicę." Serio? Ja wolę 130m2 apartament z tarasem 40m2 z widokiem na centrum miasta np ;)

oo Boze a ta jeszcze z jakims tam apartamentem wyskoczyla :D dziewczyna sie cieszy z malego ale przytulnego domku, a wy jak zwykle musicie komus dowalic

Jakie zazdrośniki? Ja się pytam babo czy masz już wszystkie pozwolenia, kierownika budowy, czy już masz podłączony prąd na działce, wszelkie uzbrojenia, czy tak sobie o, kupiłaś projekt i siejesz zamęt a do budowy ho ho dobry rok.

Gość ixxiksnix
podszyw nieudany wolimy taki mały domek, bo budujemy za gotówkę a nie z kredytów nam wystarczy taki mały, i będzie nam w nim przytulnie i będzie w nim dużo miłości i to najwazniejsze :)

Gość fdsfsdfdsfds
Lady Love, to już nie mogę wyrazić własnego zdania? ;) Po prostu szkoda byłoby mi wyrzucać kasę w taki dom. Już lepiej dołożyć i mieć luksusowy apartament ;) Przynajmniej ja tak chcę

Gość ixxiksnix
tak mamy wszystko załatwione , zaczynamy kopać fundamenty-chcesz się przyłączyć? ;)

jenifer no to spoko, musisz mieć dużą działkę. Ja niestety musiałam się zmieścić w warunkach zabudowy chociaż działkę mam sporą. No ale się udało po przeróbkach, bo te gotowe projekty to nic tylko o kant dooooopy rozbić :o

Nie dzięki, ja właśnie kopię swoje fundamenty. U mnie jest więcej roboty :P sorry :P

oczywiscie ze mozna :) sama mieszkam w apartamentowcu, ale jak ktos chce domek skromny ale wlasny to dlaczego nie :) zastanawiam sie tylko czemu w tak malym metrazu jest az 5 pokoi, to ja mam ponad 100 w mieszkaniu i 3 pokoje