Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixxiksnix

budowa mojego domu :):)

Polecane posty

Gość no zdjecie faktycznie do d
musztarda wylewasz i na zimę zostawiasz, niech się zejdą. Co się tak dziwisz? U mnie już schną sobie, do wiosny czekają i jedziemy z koksem.

Gość no zdjecie faktycznie do d
Powiem tak, takie małe domki stoją u nas na działkach rekreacyjnych przy jeziorze i ludzie mieszkają cały rok, ale jak dla mnie... hm mam fajną działkę w fajnym miejscu, natyrałam się, żeby ją mieć i nie chcę stawiać małej szopki, w której będę się kisić tak jak w mieszkaniu w bloku. To jest to samo, bo tutaj niby 80parę metrów ale ile odchodzi na schody itd. Pokoje niewielkie. Na miejscu autorki rozważyłabym jeszcze wszystkie za i przeciw, wielkość ordziny, potrzeby i dobrałabym kredyt na coś większego. Serio.

w zasadzie byly tylko 2, ale przedzielilismy jeden na 2 w tym domku chyba beda male klitki..

Gość ixxiksnix
będą jakie będą, ważne ze będą nasze a nie musimy mieszkać z rodzicami lub teściami, nie bierzemy kredytu na niego, odkładaliśmy juz dawno pieniądze, a że działkę mamy małą to musielismy taki dom wybrac zeby sie zmiescil ;]

Gość ffdsf
a co,łopatami beda kapac?:Oo matko,co za ludzie tu siedza:O ktos napisal-malutki,ale urzadzisznowoczesnie i bedzie ok:). ja tam w ogole nie widze nowoczesnosci... bardziej rustykalnie,cieplo i domowo...barierki bym tylko zmienila...albo chociaz biale dala,bo przytlocza ten domek.... spoko....ja mam duzy i tesknie za mieszkaniem w bloku:(gora tylko do spania,wiec tak naprawde bez sensu...wiem,wiem...wszyscy tak maja,ale mi akurat to przeszkadza.... ogolnie w pl ludziom sie w d...ch przewraca,zastaw sie a postaw sie...kredyty,płacz...ale co!mam d u ż y dom:)))))) to nic,ze na nic wiecej mnie nie stac..na wakacje wydam(o ile wydam)ciezka reka,ale metraz sie liczy!:) bez sensu........powtarzam,mam 170m(gdzie i tak slysze glosy,ze " malo")i stanowczo przesadzilismy jak na 3 os rodzine... 100m kw w sam raz!

Gość poktil
A ja sobie wymarzyłam dom ART 80 Modern z ofert ArtHAussa: http://www.arthauss.pl/. Ma bardzo fajne rozwiązania energooszczędne, no i cena jest bardzo przystępna (175 000 za 84m2!)

Gość Bogdan Sikorek

Wiele czynników wpływa na wybór miejsca nowezerniki24.pl zanim się na coś zdecydujemy warto poczytać specjaliści się wypowiadają.