Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety kochają dresiarzy

Za młodu latają za szpanerami potem za porządnymi

Polecane posty

To niestety przykre, że dziewczyny za młodu są tak ślepe. Jak byłem nastolatkiem to licealistki traktowały dresiarzy jak bogów. Nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która była/spała z jakimś tępym dresem albo pustym szpanerem prosto z solarium z kolczykiem w łuku brwiowym. Dla mnie to płytki tandeciarstwo. Teraz te panny oczywiście nie przyznają się do tego że dresiarze byli dla nich bogami, pokończyły studia i wielkie elegantki z nich. Mam nadzieję, że to tylko lokalny efemeryzm, bo jak większość dziewczyn tak miało to ja dziękuję za za takie kobiety. Jakbym był porządnym facetem, który się związał z dziewczyną, która była wcześniej z niezbyt rozgarniętym dresiarzem "bo fajnie wyglądał", to bym ubolewał nad tym, że miała wcześniej takie wąskie horyzonty

Gość teraz to wszyscy
aha.

A mnie by brzydziło, że dziewczyna ma za sobą takie błędy

a może poznasz taką, która się wcale do nich nie przyzna. Pokochasz ją i będziesz żył w nieświadomości

Gość aśniejebałaamama
bo ty to zapewne jesteś czysty jak łza. zresztą jak każdy face co nie ? może ty gejem zostaniesz ? bo chyba tylko inny facet jest ciebie godzien 🖐️

Nie poznam takiej, bo puste i płytkie kobiety do mnie nie przemawiają

Gość Płytkość kobiet
12skizto a Ty kiedyś poszłaś z jakimś dresiarzem do łóżka?

no właśnie mnie też interesuje czy dresiarze podobają się kobietom.niektóre do nich lgną czasem zauważyłem ale czy chcą mieć za partnera?więc jak to jest?

Gość life is brutallllllllll
to nie prawda;) zawsze lataja za jednym i tym samym czyli możliwie najlepszym samcem w ich otoczeniu:D nastolatki marzą o najładniejszym chłopcu w szkole a starsze wcale nie marzą o porządnym tylko o takim z dobrą pozycją:o bardzo porządny (ale niezamożny i niezbyt przystojny) np urzędnik pocztowy, nauczyciel itp wcale nie bedzie miał wielkiego powodzenia

Gość life is brutallllllllll
jak jest ładna i ma powodzenie to wybiera najlepszego fajnie jak bedzie porzadny ale jak bedzie niezbyt atrakcyjny fizycznie i bez kasy to raczej odpadnie no chyba że nie ma powodzenia i ma swiadomosc ze nie może stawiać zbyt wygórowanych wymagań, wtedy może sobie marzy o jakimś "porządnym chłopaku"

Gość Płytkość kobiet
A dla mnie to okropne, że panna idzie z kimś do łóżka dla samego wyglądu

Gość to oklepana bzdura
zawsze latają za szpanerami. chyba, że ich szpaner w d..ę kopnie, to wtedy szukają kogo innego. tak po prostu jest i nie ma się czemu dziwić

Gość Płytkość kobiet
Ale wszyscy szpanerzy są żałośni

jakoś nigdy nie byłem świadkiem tego żeby kobiety jakoś specjalnie lgnęły do typowych dresów... chyba że w moich rejonach jakoś się to nie przyjęło ;) ale nawet jeśli tak jest to raczej ich sprawa... każdy błędy popełnia, zwłaszcza za młodu... ale mówi się, że tylko krowa nigdy nie zmienia poglądów i najwyraźniej tak też jest w rzeczywistości - ludzie zmieniają się :) jedni na lepsze, a drudzy niestety na gorsze... taki żywot ;) ja też za młodu słuchałem techno i stale chodziłem w czapce z daszkiem i co z tego? nobody is perfect :P