Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulcie mnie bo umrę :(

zaraz umrę z żalu, miłości nie ma :(

Polecane posty

a przynajmniej dla mnie siedze i ryczę facet- zakochałam się, zauroczyłam- bez różnicy on... w sumie no bez znacznenia- w podsumowaniu- on nie czuje tego samego, w ogole spotyka sie z byłymi... coś do nich czuje- do jednej, do drugiej wszystko chujnia :( dzis sie widzieliśmy, tak chciałabym go pocałować... ale rozum powstrzymuje... już i tak pozwoliłam na przytulanie... bo się do niego garnę jak pies ze schroniska do ludzkich rąk :( zabijcie mnie :(

nawet nie ma im pogadać czemu to tak jest? czemu tak boli? :(

Gość jaljf;ajf;ajf;akjf;ajfa;
czy kiedys juz tu pisalas? ktos jakis czas temu tez prosil o przytulenie...tak z ciekawosci pytam

tak- i ktoś mi napisał, ze tak mówił osioł ze Shreka nie wiem co pomaga, jak komuś jest źle- mi nic nie pomaga teraz :(

Gość madzialena:)
chodź ja cię przytulę ;) masz👄 i głowa do góry każde zauroczenie kiedyś przechodzi potrzeba tylko trochę czasu i będzie lepiej 🌻

a...no więc pamiętam tamten topic, pocieszalam cie...ja tez mialam podobne sytuacje do Twoich i radzilam ci zapomniec o tym wieśniaku! Naprawde nie warto o nim myślec.

no kiedyś przejdzie... za rok... może dwa nie wiem za jakie grzechy tak... no słowo :(

ale nie da się no... nie wiem dlaczego tak hciałabym być czescią jego świata :( pozabijałabym te byłe najchętniej... 😭 cemu tak jest... czemu ludzie tak robią... no kurde? :( mogłam go nigdy nie spotkać... i wtedy byłoby normalnie... :( dzięki, że jest tu ktoś ze mną 🌻 miłe, że pamiętasz tamten topic

idę do łóżka... bo siedze i rycze jak debil :O a tam przynajmniej cieplo.... :( chciłabym miec opcję 'delete' i jutro obudzic sie i nie wiedzieć kim on w ogóle jest, że istnieje... :( kuźwa... tak rzadko zdarzy mi się obdarzyć kogoś uczuciem... dosłownie chyba drugi raz teraz... albo i pierwszy...? i dlatego jest mi tak trudno... :( eh... życie... a najlepsze jest to, że nawet jakbym wyszła z siebie i dostała wscieklizny... to i tak nic to nie da, nic nie zmieni... :( bezsilnośc jest chyba nastraszniejsza

:) pamiętam bo temat jest mi bliski. Pamiętaj, ze nie jestes sama, i pomyśl, ze są osoby, które przeżywają podobne problemy do Twoich a moze nawet gorsze. Najlepiej by było gdybys znalazla sobie inny obiekt zainteresowania.

Gość noooLimitsssss
źle ,że garniesz ... źle że pokazujesz mu wszystkie słabości jakie tylko masz. Może i nie ma... ale trzeba być stanowczym! walczyć o swoje, doskonale wiedzieć czego się chce. Czujesz coś do niego? Postaw wszystko na jedną kartę.

Gość madzialena:)
wiem jak się czujesz (podobną sytuację przeżyłam i największemu wrogowi nie życzę) ale z czasem jest coraz lepiej...łatwiej... ehh nie wiem co Ci napisać i jak pocieszyć wiem, że w takich chwilach nic nie pomaga :( Potrzebujesz czasu, innego lekarstwa nie ma.

a juz rozmawiałąm z nim... on teraz nie może... i tyle... moge byc koleżanką... ale nie wiem po co chce całować, po co przytula... w taki sposób... :( nie potrafe urwac kontaktu, nie chcę urywać... on nie potrafii zakończyć definitywnie spraw ze swoimi byłymi... i cóż no... nadal tli sie we mnie nadzieja... ale chyba wkrótce zatopię ta iskierkę łzami... :O

Skąd wiesz ,że nie czuje? Rozmawiałaś z nim o tym?

kobiety to mają dobrze tylko te, które są zimnymi sukami... :( męczy mnie to, że jakimś sposobem go poznałam :O i to było takie nietypowe spotkanie- najpierw on mnie znalazł jakoś na nk... potem sie urwało... no i teraz po 4 latach... na fb... zgadaliśmy się (znowu on mnie znalazł), spotkanie... i BACH... trafiło mnie jakieś chujstwo :( po co ktoś postawił go na mojej drodze? :( nie robi się tak! :(

I tutaj leży pies pogrzebany ... niestety. Całuje, przytula ... nie uważasz, że jesteś dla niego łatwym (bez obrazy) kąskiem . A gdybyś była bardziej stanowcza?

bieu- tak... dziś- on nie jest zakochany we mnie bardzo mu się podobam... 'chciałby, żebym na zawsze pozostała w jego życiu' -no kurwa? :O?! i inne takie... że UWAGA- nie chce się zakochać... bo te sprawy z byłymi się wloką a te pindy też non stop się do niego odzywają, choć to one zrywały... :O on coś czuje do jednej... -oświadczył się jej 1,5roku temu, a ona do dziś nic :O do drugiej też coś czuje- ostatnio do niego zagadała... :O a wiecie jak to działą, jak ktoś nas lekko odrzuca... no... i do niej go też ciągnie... :( Boże :(

bieu- nie całowaliśmy się nigdy- nie pozwalam na to... bo chce całować kogoś, kto jest mój przytulaliśmy się... tylko... albo aż... nie wiem :( bardzo lubię jego ciepło.. ale wiadomo, że nie pozwalam na 'dotyk' w strategicznych miejscach :O

Skoro sprawy z byłymi się wloką to pewnie i tak już nic z nimi mu nie wyjdzie. Pozwodzą go, namotają... może kiedyś zrozumie co stracił . Nic na siłę. Można to przeczekać z nadzieją, można to olać . Sam musi zrozumieć..

ok... dziękuję Wam za obecność... pewno jutro znów bede tu szukać pocieszenia... a teraz serio idę... bo zaczynam dziwnych rzeczy szukać, a wolałabym nie zrobić głupiej rzeczy żadnej byle tylko szybko zasnąć i nie mieć snów a Wam życzę spokojnej nocy🌻

Gość wyglądasz mi na masochistkę
zastanów sie skoro nie możesz z nim być bo on Cię nie kocha to po co chcesz utrzymywać kontakt? Lubisz się katować, roztrząsać to wszystko , myśleć, użalać się nad sobą? Po co? na siłę nic nie zdziałasz, jeśli on Cię nie kocha wrzuć na luz odetnij sie całkowicie i zajmnij czymś zeby nie myśleć. Każde zauroczenie w końcu mija ale jeśli będziesz utrzymywać z nim kontakt będziesz cierpiała o wiele dłużej. Odpuść innego wyjścia nie ma. Nie zmusisz go do miłości im szybcie zdasz sobie z tego sprawę tym lepiej dla Ciebie. Pozdrawiam.

nie moze mnie kochać, bo znamy się bardzo krótko u mnie to zwyczajnie 'miłość od pierwszego wejrzenia'... i co tu zrobić dziś... rano, kiedy otworzyłam oczy, to pierwszy raz w życiu żałowałam, że się w ogóle obudziłam... :( dopiero niedawno zaświeciłam małą lampkę w pokoju i wyszłam z łóżka... co jakiś czas wybucham płaczem... czasem kilka łez... innym razem całe rwące potoki... a tu przecież trzeba żyć..., czas się nie zatrzymał... nie da mi 'czasu' na wrócenie do siebie... i to jest własnie to 'wrócić do siebie'... bo teraz czuję, jakby MNIE we mnie nie było... jest tak pusto i głucho :(

Gość Donek Dywersant
Ej no dziewczyno, nie łam się:) Opisz dokładnie sytuacje i znajdziemy wspólne rozwiązanie.

nie ma rozwiązania nic nie można zrobić- mogę tylko zapomnieć... a nie ma żadnego cudownego sposobu na to może jak przyjdzie mróz, to zamrozi te moje jeziora łez... i będzie po krzyku

a skąd wiesz, co ja myślę?

Gość Donek Dywersant
"nie ma rozwiązania" Ale czemu tak uważasz?

bo ja już nic nie mogę zrobić- nie mam na nic wpływu dlatego twierdzę, że 'nie ma rozwiązania'

przypuszczać...? nie mam nastroju na przekomarzanie się, na przeciwstawianie się czyiumś 'przypuszczeniom'- też nie