Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulcie mnie bo umrę :(

zaraz umrę z żalu, miłości nie ma :(

Polecane posty

Gość Donek Dywersant
Nie wychodź z założenia - "Nie bo nie"

Donek- ale taka jest prawda nie mogę konkurować z jego przeszłością, z dziewczynami, z ktorymi łączą go wspomnienia, które zna dużo dłużej niż mnie... i do których on wciąż coś czuje 'szczęście' w tym wszystkim takie, że jest to kilka kobiet, a nie jedna... jeśli on nie zdecyduje się zerwać tych więzi, to ja niestety nic na to nie poradzę

Oczywiście, że jest miłość:). Ty się po prostu zauroczyłaś i za chwilę Ci pewnie przejdzie:). Bez sensu rwać sobie włosy z głowy. Miłość to dojrzałe uczucie, które wymaga pracy i wiele wysiłku. Reszta to tylko pitu pitu.

kurcze... co się tak uwzięliście na to słowo...? wiadomo, że nie miałam na myśli 'miłości' na dobre i na złe, bo taką wypracowuje się po latach po co się czepiać słowa, skoro później już wszystko jasne? :( miłości nie ma 'dla mnie' tylko tytuły czytacie... czy co...?

Gość Donek Dywersant
Ja pierdziele jak gość kocha kilka kobiet naraz to coś dziwnego z nim jest. Wiadomo, że pamięta o nich. Ale nie mów, że je wszystkie kocha (ile ich było niby?).

Przeczytałam całość i uważam, że niepotrzebnie dramatyzujesz:). Za facetem ciągną się niezakończone relacje z przeszłości. Żeby zacząć coś nowego, najpierw musi zrobić porządek w swoim życiu. Dla Ciebie jest miły i nie odtrąca Cię. Bądź cierpliwa. Jeśli coś ma być, to będzie. A jeśli nie - to przyjdzie Ci się z tym pogodzić, gdyż w miłości niestety nie ma miejsca na przymus. A tymczasem - Wszystkiego Wesołego! Prawdziwa miłość uskrzydla człowieka i daje mu siłę do życia.

Donek- też mnie to dziwi... że on takie zawirowania z tymi byłymi... wszystko mi opowiedział... znam te historie... no, ale nie będę ich tutaj opisywać przecież nie wiem dlaczego on nie chce odciąć się jednoznacznie... twierdzi, że nie potrafi... poza tym tamte dziewczyny non stop się wloką za nim... zwodzą go... a jego i tak coś ciągnie- ile ich jest? te najbardziej 'zagrażające' są 3... i wszystkie 3 ostatnio się uaktywniły... :O PrzemierzamPoLasy- wiem, że nie mogę go przymusić... jest mi przykro, że on nie potrafi się 'zdecydować'? jedna z tych dziewczyn przypomniała sobie o nim ostatnio... a kilkakrotnie go zdradziła... a on mimo to... wiem, że jakby ona chciała, to znowu byliby parą... :( dopóki on się z tym wszystkim nie upora, to nie będzie w stanie stworzyć niczego nowego... on niby mówi, że chciałby się z tym uporać... ale przeciez jakby chciał, to by to zrobił... nie można nie potrafić zakończyć czegoś definiywnie... bo to znaczy tylko tyle, że się tego nie chce... a to ani w jedną ani w drugą stronę... oczywiście bardzo chciałabym... chciałabym, żeby nie wracał do przeszłości... ale ja nie moge nic... i dzięki za życzenia... póki co wydają mi się niemożliwe do spełnienia... :( (to 'wszystkiego wesołego'...)

...masz tulasa...kimkolwiek jesteś... ... zauroczenie, fatalne zauroczenie, pierwszy seks...to jest cos co wypierdala z butów. I wiesz.... Pielęgnuj to, pielęgnuj tę niespełniona miłość, bo ona też jest cenna. Uwierz mi, że to co teraz czujesz, to jak łapanie króliczka, a lepiej gonić niż złapać... ...nie rycz...