Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksannndrra

Kazda kobieta może być piękna

Polecane posty

Gość aleksannndrra

wystraczy jakas zmiana jezeli Drogie Panie zle sie czujecie same ze soba:)

Gość verevki
moga, ale im sie nie chce pewnie ;)

Gość herolina
nie każda kobieta może być piękna, każda może ułożyć włosy, zrobić makijaż, dobrze się ubrać, pielęgnować ciało, cerę, paznokcie, ale to wszytko nie czyni ją piękną tylko zadbaną, a zadbana kobieta może być brzydka, z gówna się bata nie ukręci, niestety.

Gość Ikona w piwnicy
herolina zgadzam się w 100%. Porozmawiasz chwilkę na kafe - i juz wiadomo co masz w ręku - gówno czy bat :P

z gowna sie bata nie ukreci to tez sie zgodze ale z 2 strony jestem zdania ze brzydkiej nawet fryzjer i makijaz nie jest w stanie za wiele pomoc. A znam takie ktore sa bardzo nijakie wydawaloby sie nawet brzydkie - lekka kreska troche tuszu = inne oczy i zupelnie inaczej wyglada

Gość herolina
ikona :D

Gość i can dance
herolina :) otóż to, 1000 % racji

Gość verevki
ja teraz bez makijazu siedze i widze calkiem spoko twarz, poza tymi pieprzonymi przebarwieniami po tradziku

Od razu pomyślałam sobie o M. Czubaszek. Wiadomo: kosmetyczka, fryzjer, a wygląda jak straszydło i nie ma na to rady. ja mam ochotę dzisiaj zrobić sobie dzień piękności, ale jakoś nie chce mi się. Przeglądam kafe od paru godzin, nawet się nie nakremowałam:o

Gość verevki
ja tylko twarz umyłam i nie nałozyłam kremu:) niech pooddycha

A ja wzięłam prysznic, założyłam świeży dresik, ale na nic więcej się nie zdobyłam. Może wieczorem nogi chociaż ogolę. Smiało mogę powiedzieć, że sporo mam do zrobienia jesli chodzi o moje ciało:( Do fryzjera by można, ale nie mam zadnego pomysłu. Jak sobie pomyślę, że opitoli mnie jak zwykle na chłopaka, to wolę zarośnięta chodzić:(

Żeby z ładnej kobiety zrobić piękną, wystarczy trochę zabiegów kosmetycznych. Ale żeby z paszczura zrobić piękność... Dla mnie niewykonalne. Można się podrasować, zadbać o siebie, ale paszczur zawsze pozostanie paszczurem.

Gość ciemna głowa
zgadzam się z tezą :) czasem wystarczy makijaż, innym razem zrzucić pare kilo, w zaleznosci od osoby