Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość las ląśśs

Hej laski , mam pytanie. Czy 80cm w talii to duzo ?

Polecane posty

Gość las ląśśs

Bo nie wiem ,mam chyba zaburzone postrzeganie figury, w biodrach 92 mam jak myslcie dobre wymiary?

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
ja mam w biodrach 94 a w talii 70

ja mam w biodrach 95, a w talii 67 :)cwicze callanetics i polecam kazdemu,szczegolnie na wyszczulplenie okolic brzucha:)

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
no juz bez przesady, ta, budowa klocka. budowa klocka to brak jakiejkolwiek talii. ty masz mala talie, ale masz.

Gość niepewność.....
a to jeszcze zależy ile wzrostu masz:) często wysokie, na oko szczupłe i bardzo zgrabne dziewczyny mają takie wymiary, a w przypadku tych niższych taki wynik zupełnie inaczej się już prezentuje...

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
ja mam 70 w talii bez cwiczen :)

Gość vcnbcbvcnvbcb
wg mnie sporo ja w tali mam 66 :classic_cool: ,moj facet ma 82 :D

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
ja mam 178 cm wzrostu, 94 w biodrach i 70 w talii. no osobiscie uwazam ze autorka nie ma ,,budowy kolcka".

Gość ojjjj0000
jeśli jestes niska to musisz rzeczywiscie wygladac jak klocek , meska sylwetka pokaz fotke

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
no wlasnie 94 czy 95 w biodrach to nie jest duza pupa, choc moze sie wydawac ze to az 95 cm.

biorac pod uwage, ze ideal budowy kobiety to 90-60-90,to niestety ale autorka takii raczej nie ma....albo moze i ma ale taka mini mini niewidoczna: troche cwiczen i bedzie git:D

Jaśminowa_ Ale ja nie pisałam o twojej pupie obraźliwie:P Mój tyłek jest zgrabny i bynajmniej nie koscisty:P

Gość hu8956
j a mam 174, waga 57, cyc- 85- talia 65- 85 biodra

Gość a jaką macie rożnicę
między talią, a pasem?

Gość las ląśśs
mam 167/169 cm wzrostu ,zalezy jak sie zmierze

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
jak dla mnie 90 w biuscie to nie jest ideal, przeciez to sa dwa mikrusy. takze odpada (dla mnie) taki ideal 90 60 90.

Gość ojjjj0000
sdfdssdfsdfsd -- to dlatego niektore usuwają sobie zebra, zeby zmniejszyc obwod talii i by cycki wyglądaly na wieksze :O

Gość normalny faceto
80 w talii przy 92 w biodrach to lipa. Praktycznie nie ma talii, a przy tym także pupa wygląda kiepsko. Ale nie przejmuj się ja mam znowu szerokie biodra, a to dla faceta tragedia.

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
las ląśśs to co ty nie umiesz sie zmierzyc ze raz masz 167 a raz masz 169? w obcasach sie nie mierzy.

Gość Słodka przekąska
Obwód w talii nie zależy jedynie od płaskiego brzucha, ale też od układu kości. Niektóre kobiety mają po prostu szerokie, rozstawione żebra. Ja np. tak mam. Jestem chuda, widać mi kości, a w talii mam grubo ponad 70. I co mam zrobić? Taka moja uroda i już. Więc nie zawsze schudnięcie załatwia sprawę Dla przykładu, Angelina Jolie poddała się kiedyś operacji usunięcia kilku żeber, właśnie po to żeby być węższa w talii. Jak dla mnie to zbyt drastyczny zabieg niestety :(

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
ojjjj0000 sdfdssdfsdfsd -- to dlatego niektore usuwają sobie zebra, zeby zmniejszyc obwod talii i by cycki wyglądaly na wieksze no to maja kiepski pomysl, wystarczy stanac z profilu i coz...

Gość las ląśśs
gry sie wyprostuje najbardziej jak moge mam 169 , mierzyla mnie kiedys krawcowa i wyszlo 168 - to chyba prawidlowy wynik

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
las ląśśs no to jak sie mierzy to trzeba stanac przeciez wyprostowanym, w ogole trzeba chodzic wyprostowanym a nie zgarbionym, skulonym. wiecie co, ja wam powiem tak. czlowiek sklada sie z zalet i wad. mamy wady jakie mamy. moja wada np jest to, ze mam malutkie piersi, rozmiar 80b, tylko 94 cm w obwodzie. no jest to moj kompleks, moja wada, ale musze z tym zyc i juz. a moja zaleta jest waska talia i szczuple, dlugie nogi. 94 70 94 to moje wymiary. trzeba umiec w sobie dostrzec nie tylko te wady, ale takze zalety. oczywiscie ze z malukim ,,biuscikiem" bedzie mi ciezej znalezc chlopaka, ale moze sie taki trafi, ktoremu moj brak piersi nie bedzie tak przeszkadzal