Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężko bym mężcyzną

Jak na początku znajomości z dziewczyną nie okazywać tego

Polecane posty

Gość ciężko bym mężcyzną

że się za nią szaleje a przebywanie w jej towarzystwie, rozmowa, jej uśmiech znaczą dla nas więcej niż 3/4 galaktyki? Wiem, że kobiety nie przepadają za nazbyt uczuciowymi mężczyznami, dlatego też trzeba się kontrolować by nie wyjść na zbyt uczuciowego :o

Gość ciężko bym mężcyzną
Mi na pierwszym spotkaniu odbijało się sadzonym jajkiem. Ale nie przeszkadzało jej to nawet podczas gry wstępnej.

Gość ona_zamyslona
dlaczego sadzisz, ze lepiej tego nie okazywac? to wspaniale pokazac to co sie czuje, pokazac jej ze jest dla CIebie kims wyjatkowym a nie tylko kolezanka, ze gdy zasypiasz i budzisz sie to myslisz o niej. wiele dziewczyn czeka by to uslyszec, moze ona takze

Gość ciężko bym mężcyzną
Dlatego że często się słyszy od kobiet, że mężczyzna powinien być zimny, twardy, niewzruszony. I o ile w stosunku do świata zewnętrznego taka postawa przychodzi naturalnie, tak w przypadku kogoś na kim nam zależy jest już czymś udawanym, wymuszonym.

Gość Farnaś
Bzdura. Powinieneś okazywać uczucia. Tylko po prostu nie bądź nachalny. KIedyś jeden facet zaczął zaraz na początku znajomości tłumaczyć, jak to za mną szaleje, jaki jest zafascynowany, jak mnie ceni - kurczę, nawet mnie dobrze nie poznał! W dwa tygodnie sobie wyrobił idelaną opinię. A ja stchórzyłam.

Gość ona_zamyslona
wiadomo, ze kobiety nie lubia facetow typu "cieple kluchy" ale skoro na kims Ci zalezy to nie udawaj na sile zimnego tylko pokaz uczucia.

Gość IMO13861
Właśnie dlatego NIGDY nie wolno słuchać porad kobiet - szczególnie w tych sprawach. Ewentualnie można wysłuchać i zrobić na odwrót. :classic_cool:

Gość Logika kobiet
Powinieneś okazywać uczucia. A ja stchórzyłam. I to jest właśnie logika kobiet. Okaż im uczucie, a one stchórzą, uciekną.

Gość nooo takie
"Jak na początku znajomości z dziewczyną nie okazywać tego ciężko bym mężcyzną że się za nią szaleje a przebywanie w jej towarzystwie, rozmowa, jej uśmiech znaczą dla nas więcej niż 3/4 galaktyki? Wiem, że kobiety nie przepadają za nazbyt uczuciowymi mężczyznami, dlatego też trzeba się kontrolować by nie wyjść na zbyt uczuciowego" noo ...uczuciowi uczuciowi az tak bardzo ze olewacie :)

Gość WyuzdanaDanaa
Mnie właśnie ostatnio taki facet odstraszył wręcz od siebie. Około 4 spotkań jako kolega koleżanka a on już myślał w kategoriach MY- coś strasznego. Podziękowałam oczywiście. Faceci nie bądźcie za bardzo nachalni, umiar we wszystkim jest dobry :)

Gość Autorze zadzwoń
w końcu do mnie, od wczorajszego wieczoru tylko na to czekam! Nie graj, to dobre dla dzieciaków.