Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caspar

Real- pies, kot, chomik

Polecane posty

Dlaczego zawsze jest tak, że jak znajdzie się fajny trik reklamowy, to szybko on znika? Osobiście nienawidzę reklam, bo zazwyczaj jest to irytujący chłam, ale bandę z Reala polubiłem. Jakie znacie najbardziej chwytliwe teksty i gagi z tv? Co Was najbardziej irytuje, do której postaci z ekranu czujecie nutkę sympatii? Zapraszam do dyskusji ;-) PS: ostatnio zauważyłem, że powolutku kultowe stają się niejakie ''Trudne sprawy''. Widać dramaty obyczajowe o zabarwieniu komediowym z elementami fantasy z łatwością trafiają do widzów.

Gość chomoiczek the best
też lubilem te reklamy ;-) byly po prostu smieszne osobiscie rowniez nie lubię reklam, zwlaszcza tych o proszkach do prania itp. ;-) ''A świstak siedzi i zawija w sreberka''- to moj ulubiony tekst

Gość cicho wszedzie, zimno wszedzie
haha, pamietam te zwierzaki ;-) ja najbardziej lubiłam kotka jesli chodzi o postaci, to ja najbardziej lubię tego kocurka z reklam Heyah ''no to sru!'' ;-) pozdrawiam

Kiedyś Heyah miało zabawną reklamę z Czerwonym Kapturkiem ;-) Nie pamiętam za bardzo, o co tam chodziło... Kapturek chyba szedł do babci i wpadł w jakąś pułapkę...

Gość tobiasz ;-D
haha, gandalf, a to dobre ;-p Czy o tym Kapturku to nie leciało przypadkiem jakoś tak? '' W podskokach poprzez las do babci śpieszy Kapturek. Uśmiecha się cały czas do słonka i do chmurek. Czerwony Kapturek, Czerwony Kapturek pozdrawia caly świat...'' I w tym momencie wpadał do jakiejś dziury i beczał, że:'' To już jest koniec! Ja już nie mogę występować!'' ;-D

Gość cicho wszedzie, zimno wszedzie
O, tak, coś mi świta ;-) ale kocurek i tak wymiata wkurza mnie natomiast Chajzer i ten jeso wizir ''Białe jest i zawsze będzie białe'' czy jak

Haha, tak, nawet, jeśli coś jest kolorowe, to po praniu będzie ''olśniewająco śnieżnobiałe...'' ;-)

Gość chomoiczek the best
buhahaha ;-D zgadzam sie, Caspar

Gość tobiasz ;-D
ja uważam, że Krzysiu Ibisz też powinien coś reklamować ;-) np. kinder bueno ;-p albo Biedronkę ''Adamiak Adam, Adamiak Adrian, Adamiak Alicja... Wszyscy jesteśmy drużyną narodową''

Gość nowa nowa nowa nówka
czesc wszystkim ;-) ciekawy temat ja rownież lubię kocurka z heyah ;-) ''no to sru'' lubię tez reklamy tesco ;-) ''tesco, dla Cb, dla rodziny''

Gość tobiasz ;-D
;-D Caspar, a tak na poważnie- skończyłeś już swój projekt? No wiesz, ten grudniowy. Kurdę, ja nawet nie zacząłem ;-/

jaki projekt? ;-p o co chodzi? to Wy sie znacie? tak w realu (haha, real- Real ;-p )

nowa nówka- tak, znamy się tobiasz- odbębniłem już 90% roboty ;-D

Gość tobiasz ;-D
wymiatasz ;-p muszę się wziąć do roboty, a nawet nie odebrałem jeszcze zdjęć od rafała o, jest jeszcze Serce i Rozum! serce rulez ;-p

Gość kinomaniaczka historycznaa
uwielbiam serce i rozum! ;-D ale ja wolę rozum ;-) wifi! fifirifi! ;-p

Gość ja jestem rozum ;-p
ja se ogladam 'trudne sprawy', to bardzo ciekawy serial ;-p

Gość hanka hanka hanka mmm
hanka! co? pudło! ;-D haha, ja to uwielbiam ;-p nie ogladam 'm jak chłam', ale ten odcinek o hance, to musialem obejrzec, boki zrywalem, taki byl ubaw ;-D

tobiasz, ogarnij się ;-D tak, serce rulez haha, Hanka wymiata ;-D Jaki jest jej ulubiony kanał?

Gość tobiasz ;-D
cartoon network!!! ;-D jadę zaraz do rafała, wpaść po Cb? jestem ogarnięty, jestem ;-p

Noo... Miło się gadało, trzymajcie się, cześć ;-D Udanego weekendu

Gość chomoiczek the best
czołem

narazie, chłopaki ;-) wpadnijcie to jeszcze tez się zmywam, idę gotować obiadek ;-)

Gość kinomaniaczka hostoryczna
smacznego, nowa nówka ;-pp