Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikkiiriikkiii

imie dla chlopca! Pomocy!

Polecane posty

Gość kikkiiriikkiii

witajcie! Prosze o rade dotyczaca wyboru imienia dla chlopca... Zaproponujcie cos,co wam sie podoba... Chcialabym zeby to bylo oryginalne imie nie jakies pospolite i oklepane... Od dluzszego czasu zastanawiamy sie z mezem nad imieniem Bruno,jednak nikomu w rodzinie sie nie podoba i kazdy mowi ze skrzywdzimy dziecko,ja tak nie uwazam,wydaje mi sie ze to ladne imie...takie meskie. A wy jak myslicie? Tu sa jeszcze inne imiona ktore tez mi sie podobaja: Tymon Fabian Mikolaj Orest Jonasz Alan Oliwier co sadzicie?

Gość D.BillI
Bruno, Tymon i Mikołaj - reszta nieładna, ale kwestia gustu - a rodzina się pogodzi, w końcu Wam ma się podobać i dziecku!

Gość kikkiiriikkiii
olek... Nieee... Ale Tobiasz,nawet,nawet....

Gość grefdefdw
Bruno i Tymon są ładne za to Olivier i Alan dość popullarne i zalatują patologią :o

Gość Tola:)
Hej:) Też miałam taki problem:)A na imie dałam Marcel:) Podoba mi sie Tez Antoś:)

Gość gosc.0
Olek jest super :) Aleksander Wielki:) (król Macedonii z dynastii Argeadów w latach 336-323 p.n.e)

Gość szaszanka 26
Bazyl

Gość Skoro wam
się podoba takie imię, to je nadajcie dziecku. Nie patrzcie na rodzinę, to w sumie nie ich sprawa.

Gość Tollllla
Bruno jest super tak samo Jonasz byle nie Orest bo skrzywdzisz dziecko ja wybrałabym Jonasza