Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam nogi

życie po amputacji

Polecane posty

Gość nie mam nogi

Witam Mam 35 lat i amputowaną nogę. Chciałabym bardzo poznac osoby (kobiety) ,które są w podobnej sytuacji.

Gość Marihuuannaa
Główka do góry! ;) Wiem że łatwo powiedziec gorzej zrealizować ale zacznij od tego ile czasu minęło , jak sie teraz czujesz i jeżeli mogę spytać o powód amputacji? Pomożemy Ci to przetrwać !

Gość tusek
a czemu ci amputowali nogę i do którego miejsca ?

Gość tusek
a czemu ci amputowali nogę i do którego miejsca ?

Gość ulla ololulla
a co to?

Gość theimmortalmusic
Kto wogóle Ci amputował tą kończynę ?!

Gość sonia44
W szpitalu na onkologii poznałam Babkę w Twoim wieku , mieszkała na wsi, miała gospodarkę , trójkę dzieci i męża. Odjęli jej całą nogę ale ona ćwiczyła jak najwięcej a jak po schodach zaczęła skakać to stwierdziła że czas jej iść do domu i teraz da już sobie radę. Nie załamuj się , też dasz sobie radę , wielu jest ludzi chorych i niepełnosprawnych, tylko tego nie zauważamy.

Gość nie mam nogi
Miałam wypadek,Pan wjechał we mnie dzwigiem ,ja jechałam rowerem.Ledwo przeżyłam ,bo miałam tez inne obrazenia ,ale żyję.Nogę mam amputowaną bardzo wysoko. To wszystko stało się 17 lat temu....

Gość nie mam nogi
Ktoś się podszywa pod mój nick ,ja nie jestem chora ,po prostu miałam wypadek . Ja chciałabym poznac inne kobiety i z nimi porozmawiac o naszych problemach.Nikt tak nie zrozumie człowieka jak inna osoba ,która przeżyła cos podobnego...

Gość brzydka pewnie jesteś
zaczerń się autorko, bo debile stąd nie dadzą Ci żyć. Kiepskie forum sobie znalazłaś, sama widzisz ile tu buraków. Ale powodzenia oczywiście i duuuużo zdrowia! ;)

Gość przejebane w wieku
18 lat stracić nogę :o

Gość nie mam nogi
chyba rzeczywiście nie mam tu czego szukac ,przedostatni wpis zostawie bez komentarza .... przykro mi że ludzie tutaj piszą jakieś bzdury, a ich to w ogole nie dotyczy ,ani nawet nie interesuje... dziękuje za mile słowa

Gość to juz nie pierwszy przypadek
kiedy na tym durnym forum,dokucza sie chorej osobie.az wstyd tutaj wchodzic,i czytac jakie mamy,,tolerancyjne,,i,,kulturalne,,spoleczenstwo.

Gość frajerow nie brakuje
trzymaj sie Autorko!

Jestem studentką Elbląskiej Szkoły Humanistyczno-Ekonomicznej Wydziału Nauk o Zdrowiu na kierunku pielęgniarstwo II stopnia. Piszę pracę magisterską pt: "Ocena jakości życia pacjenta przed i po amputacji kończyny dolnej z powodu stopu cukrzycowej." W związku z tym zwracam się do Państwa z prośbą o wypełnienie niniejszej ankiety celem uzyskania opinii na w/w temat. Badania są prowadzone anonimowo i będą wykorzystane wyłącznie dla potrzeb mojej pracy. Proszę o udzielenie szczerych odpowiedzi na pytania zawarte w kwestionariuszu ankiety. Serdecznie dziękuję za pomoc oraz poświęcony czas:) LINK DO ANKIETY PONIŻEJ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZRVAjWCGa5x_vD70hoEPpgpcZ4ELuT7X3KQfzjEGjaLdM-A/viewform?c=0&w=1