Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzacycozrobic434

Idzie sobie tak po prostu z byłym..

Polecane posty

Na andrzejki... masakra jakaś.. bo stwierdziła że dostała zaproszenie to dlaczego nie.. Nie wyklucza ze nie pojdzie.. A on cały czas coś od niej chce.. Wysyła prezenty kwiaty... To chyba nie jest normalne? Bo ja się w tym pogubiłem... Zerwać? 2,5 roku razem ehh...

Gość właśniejem
Andrzejki spędzi z byłym zamiast z obecnym chłopakiem? Tożto zwykła szmatka :)

no poprostu to jakas porazka ;/ nie wiem co z tym zrobic...

Gość LEwitująca panna
poinformuj, że w takim razie Ty idziesz ze swoja nową, piąkną koleżanką. Po imprezie wykasuj jej numer, nie odbieraj telefonu i wyrzuc sucz z mózgu!

Gość taki jeden facet 27
szanuj się chłopie i poważnie z nią porozmawiaj Co to ona nie potrafi odmówić ? NIE to jest wymówka jak by nie chciała to by go olała i by mógł się w dupę pocałować z tymi kwiatami itp . Widocznie jej to się podoba i nawet tego nie kryje przed tobą ...skoro wywija Ci takie numery. Musisz wiedzieć na czym stoisz. Nie wiem jak sytuacja wygląda dokładnie bo może być też tak że ty ją zaniedbywałeś ostatnio i ona chce Ci wjechać na zazdrość ,ale to ty już powinieneś wiedzieć najlepiej czy to jest wjazd na zazdrość czy jednak laska Ci odpływa i już w jej głowie tlą się pomysły żeby spróbować znowu z byłym.

to nie jest prowokacja, to kurwa szczera prawda, wszędzie węszycie prowokacje jak Stalin :o

Gość maltek
stary .juz tez mialem takie chore jazdy jak ty ....niech idzie ....daj warunek ,ze to finito ..no ja pierdole ona ma mozg ?? byly w tym czasie jest na pozycji plus..........stary sek w tym ze nie okazuj zazdrosci ,za duzo nie gadaj o tym z nia i nie okazuj emocji ,daj warunek i tyle ..........zemsta do niczego nie dojdziesz ze ty zrobisz podobnie .....jak kocha zostanie ,,,,,jak nie wiec nie jest cb warta ..w mojej podobnej sytuacji z braku dosw na poczatku zezwalalem .......jej na takie cos bo liczylo sie zaufanie .i wiesz jak wychodzilo ?? niby ona z nim jedna impreza ..a pozniej on pisal esy do niej o tym juz nie mowila poprostu ja zbajerowal ..i po czasie mi see you.chlopie badz facetem a ile masz lat i ona??

Gość cozasukaaa
CO ZA SUKA, NIGDY BYM CZEGOŚ TAKIEGO NIE ZROBIŁĄ CHŁOPAKOWI! a jestesmy juz 2 lata ze sobą!! NIGDY !!!

Gość cozasukaaa
suka. sorry. wkurzylam sie aż

Gość taki jeden facet 27
Informacje jak ona sobie pogrywa z tobą już masz. To jest proste ona nie boi się że ciebie może stracić bo gdyby się bała to by nie myślała o byłym zszedłeś dla niej na dalszy plan i ona tego nie ukrywa więc rada? Zajmij się sobą i ja olewaj jak sama nie wróci z podkulonym ogonem to ją zostaw i tyle.