Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa90-1990

cały czas siedzę w domu i nic nie robie ma ta któraś w wieku 21?l:/ ??????:/???

Polecane posty

Gość kasiaaaaa90-1990

nie chodzę do szkoły , pracy , cały czas jestem w domu i na utrzymaniu rodziców ... miałam się uczyć do matury ale mi się nie chcę i znajduje sobie ciekawsze zajęcia np. siedzenie przed komputerem albo telewizorem :/

Gość jhgjhgjhjjjjjjj
tak jak tak mam,nie mam pracy,zajmuje sie tylko domem,czasem cos ugotuje i nic wiecej

Gość kasiaaaaa90-1990
ale próbujesz z tym jakoś walczyć ? bo ja mam juz siebie dosc

Gość ojojojojoj to sie porobiło
no ja tez tak mam ostatnio,a matura w wieku 21 lat?

Gość jhgjhgjhjjjjjjj
coz z tego jak mieszkam w dziurze zabitej dechami do tego nie mam kasy więc jak z tym walczyc skoro nie mam nawet grosza przy dupie,masz jakiś plan?

Gość Marianna- Anna
i jesteś zadowolona z tego?

A jakie sa powody tego ze wolicie siedziec w domu niz cos zrobic z wlasnym zyciem ? Co w tym dziwnego ze matura w wieku 21 lat ? Ja tez mature zdalem rok temu (mam 22 lata) bo wczesniej mi zycie nie pozwolilo .... a na studia ide w wieku 23 lat ...

Gość jhgjhgjhjjjjjjj
Marianna- Anna i jesteś zadowolona z tego? myslisz ze jestem zadowolona? Chyba snisz cóz to za zycie? ale jak mam je zmienic? w jaki sposób

Gość Marianna- Anna
Miałam 24 lata jak zrobiłam maturę, stopień mgr zdobyłam w wieku 49 lat, po drodze zdążyłam wyjść za mąż, urodzić 2 dzieci ... i pracowałam

Gość jhgjhgjhjjjjjjj
w jaki sposób mam zmienic swoje życie? czy ma ktoś jakiś plan? jak mogę sobie pomóc?

Nic nie masz do stracenia tak ? Szukasz pracy w wiekszym miescie i sie tam wyprowadzasz ... skoro nic nie masz do stracenia to niczym nie ryzykujesz

Gość Marianna- Anna
stopień mgr zdobyłam mając 29 lat!!!!!!!!!!!!!! Klawiaturą posługuję się prawie po ciemku, ale cyferko już nie dowierzam. Przepraszam za zamieszanie.

Gość bella- donnna :))
Hmm.. ja za to studiuję , jak nie muszę nie idę na zajęcia :P ale nie mogłabym siedzieć całymi dniami przed TV czy kompem.. Cały czas coś sprzątam, gotuje ... jak tylko jakaś praca dorywcza się znajdzie to bez żadnego "ale " idę do niej ;) Nienawidzę siedzieć bezczynnie, nawet jak jestem godzinę na necie wydaje mi sie to za długo :P ale kiedys trzeba odpocząć :)

Gość jhgjhgjhjjjjjjj
matiz00 wiem ze to brzmi łatwo ale skąd mam wziąś pieniadze na wynajęcie pokoju na przezycie zanim zarobie?

No to musisz isc do pracy w ktorej najpierw zarobisz i odlozysz pieniadze a pozniej zaryzykujesz ... moze masz jakies kolezanki ktore rowniez maja taki problem wiec wynajecie mieszkania na kilka osob to juz mniejszy problem Wiem wiem latwo sie mowi :) no ale marudzic ze jest zle jest jeszcze latwiej :) Sam tez siedze duzo czasu w domu przed kompem ... co prawda mam prace i dobrze zarabiam i to co pisze tobie rowniez w jakims stopniu tyczy sie mnie :)

Gość kasiaaaaa90-1990
a ktoś sobie z was z tym poradziłtzn . przelamalam lenistwo i zcazol cos robić ?//