Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatluke babe

Tesciowa chciala dac cyca mojemu synkowi!

Polecane posty

Gość zatluke babe

Wyszlam tylko do kuchni na chwile, wracam a ta pakuje swojego cycka malemu do ust, powiedziala, ze chciala zobaczyc co on na to. Nigdy, ale to nigdy nie zostawie go samego z ta czarownica

Gość napiszcie cokolwiekk
o fuj nie zartuj

Gość szkoda że jej mocno
nie ugryzł tego cycora.. ja bym takiej pindzie już nigdy dziecka do rąk nie dała...

Gość fajna sciema
:)

Gość zatluke babe
nie ugryzl bo weszlam i zobaczylam co chce zrobic. Zrobilam jej awanture, ta mi sie smieje prosto w twarz , ze przeciez nic sie nie stalo. Maz sie na mnie obrazil bo niby co ona takigo zrobila. Matko , czy on nie rozumiec ze to nie jest zadna duperela? Nigdy juz do niej nie pojde i nie dostanie malego na rece

Gość goppppppellll
ona jest chyba psychiczna :( jak mozna wpaśc na taki głupi pomysł! Ja bym zrobiła tak jak Ty - nigdy już by sam na sam nie zostali. Zboczona jaka ś :(

to nie zazdroszcze Ci, jakby moja tak zrobila to juz by corci na oczy nie zobaczyla nigdy w zyciu, nawet jakby blagala na kolanach. Ale powiem szczerze, ze jakos mnie to sie dziwi, wiem, ze takie rzeczy sie zdazaja bo u mojej np tesciowej w rodzinie byly dwie ciotki ktore karmily dzieci piersia w tym samym czasie, jedna musiala gdzies wyjsc i poprosila ta druga, ze jak jej dzidzia zaplacze to zeby ja piersia nakarmila. Tak wiec wspolczuje, ale nie jestes jedyna

Gość bnmm,ljhu
Może chciała sobie przypomnieć jakie to uczucie gdy dziecko ssie pierś albo zobaczyć z ciekawości czy pociągnie też jej cyca. Chore to owszem ale myślę, ze ona po prostu nie pomyślała że to głupie co robi

Gość szkoda że jej mocno
no dobra jak sa dwie mamy karmiące z niemowlakami to to jeszcze da się zeozumieć, w końcu kiedyś były mamki, ale jak 50-cio czy 60-cio letnia baba wpycha cyca to to nie jest normalne...

lapaj- jest co innego jak obie maja mleko i karmia swoje dzieci,a co innego stara baba,ktora bog wie po co daje swojego wysuszonego cyca dziecku?! chora baba! p.s.moja mama nie miala pokarmu i w szpitalu inna babka karmila mojego brata,bo miala nadmiar-to uwazam to zachowanie ok:)

Gość kiedys podobno byly
kobiety , ktore dokarmialy obce dzieci swoim mlekiem .To fakt autentyczny . Byly tez banki mleka przy szpitalach polozniczych gdzie kobiety donosily sciagniete mleko .W przypadku twoich ciotek-dawne czasy, ale jest to do uwierzenia i nawet w miare ! :-0 normalne zakladajac ,ze kiedys to bylo w normie . Fakt ,ze nie higieniczne i niesamaczne , ale tak bylo. Ale w przypadku autorki , hmmm stary cyc , bez mleka ... :-0 Mylse ze to prowkokacja :-0

Gość obserwator wątku ;)
wszystko w rodzinie :) teśc powiniem za to Tobie dać co innego :) w końcu co rodzina to rodzina! :)

Gość obserwatorze czyżby teść
powinien zafundować synowej jeszcze jednego wnusia dla siebie?;)

Gość chore babsko
Nie ma tłumaczenia że nie pomyślała czy też że ciekawość wzięła u niej górę i że to nic takiego, to jest dojrzała a nawet starsza kobieta która powinna mieć trochę oleju we łbie żeby wiedzieć że nie wpycha się intymnej części swojego ciała wnukowi bo jakby nie było to nie jest jej dziecko ! Poza tym zachodzi mi tu perwersją bo skoro to starsza baba , bez kropli mleka w cycach , zapewne po menopauzie to zwyczajnie jak dla mnie kopnięta egoistka która chciała poczuć mrowienie w cycku z tymże już nie tak jak kiedyś za młodu kiedy to jeszcze miało sens (bo miała mleko) ale dla wyobraźni i własnej przyjemności . Pierś jest dla niemowlaka ale zakłądając że to umownie pełna mleka pierś matki tego dziecka w innym wypadku to już nie pierś (jeżeli chodzi o obcą babę) tylko tak jak pisalam intymna część ciała więc jakby sytuacja miała miejsce w Stanach i matka dziecka by sie uparła to mogłaby pozwać tą starą krowę o wykorzystywanie dziecka dla własnej przyjemności fizycznej.

Gość zatluke babe
wlasnie zaluje ze nie mieszkam w stanach bo bym chyba ja zglosila w odpowiednie miejsce. Teraz mi juz troche zlosc przesla ale pozostal niesmak. Na pewno nie bede jej chciala dlugi czas ogladac. A maz nadal na mnie obrazony ze jak ja moglam na "mamusie" nakrzyczec

Gość wewswew
ale to juz bylo....

Gość mamusia synusiaaaaa
ja sobie pomyslałam ze chora psychicznie jest tesciwa :-(

Gość a ile Twoj syn
w jakim wieku jest twoj syn

Gość mgielica
wykarmiła twojego męża więc jego syna też może, nie wiem o co masz pretensje

Gość zatluke babe
jakbys byla matka to bys wiedziala o co a synek ma 13 miesiecy

Gość mgielica
jestem matką, i takie zachowania często obserwuje a Ty robisz z tego problem straszny

Gość zatluke babe
mgielica to gratuluje. Dla mnie to problem, a jak dla Ciebie to norma to szkoda dziecka

Gość mgielica
a ja niestety Tobie nie mam czego gratulować bo marna ta Twoja prowokacja ;)

Gość ooooo jeeezzzzzzuuuuuuuuuuuu
;/ jeżeli to prawda to współczuję... ja jestem totalnie nadwrażliwa jakaś na takie akcje i gdyby to o moje dziecko chodziło to chyba bym nie mogła teściowej na oczy oglądać przez dłuuuugiiiiii czas........ łoooooooooo matko...... pamiętam jak byłam w ciąży, a jedna ciocia przy rodzinnym obiedzie na kilkanaście osób zaczęła głośno instruować mnie i męża, że po porodzie jak będę miała problem z zastojem pokarmu to mój mąż będzie mi musiał odessać... poszłam zwymiotować... serio... i to właśnie z zażenowania....

Gość a ile Twoj syn
jakby tak zrobila mojemu dziecku.... mi by to podchodzilo pod molestowanie