Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajowaPannaa

Sex Ciąża Facet. Przykra sytułacja.

Polecane posty

Gość MajowaPannaa

Mam problem... Jestem w związku od bardzo dawna , chodziliśmy ze sobą całe liceum,studia... Mam 26 lat. jesteśmy 3 lata po ślubie,długo staraliśmy się o dziecko, namówiłam mojego X na wizyte u ginekologa aby zobaczył naszego szkraba jak wygląda :) (19tydz). USG było dopochwowe... Od tego USG mój facet wogóle mnie nie dotyka,nie chce się kochać... stwierdził że przeżył szok po tym co mi lekarz robił... że nie wiedział że może coś takiego DO NIEJ WEJSĆ........................... Wiem że to brzmi wszystko śmiesznie,ale ja jestem w dołku, tak się cieszyliśmy z maleństwa, a teraz X nie pyta się ani o dziecko ani o mnie ,zaczęły się komentarze jak ja bede wyglądac po porodzie,ze teraz jestem gruba... ehhh nie wiedziałam że z Ciązą przyjdą takie "problemy" ;(

Gość dDada
powiedz mu, że pochwa jest elastyczna, żeby umożliwić poród, ale przecież wraca do swojego rozmiaru. mój znajomy powiedział mi kiedyś kiedy się martwiłam, że facet się odkochuje po porodzie, że jego żona ma nawet ciaśniejszą, bo lekarz dobrze zszył, tylko o szyciu może mu nie mów. ech, szkoda mi Ciebie. jak można traktować kobietę tak przedmiotowo :(

Gość autorko
no to sie nie dziwie. na usg dopochwowe nie zabiera sie ze soba nikogo. nie moglas poczekac te pare tygodni i zabrac meza jak bedziesz miala usg przez brzuch???

Gość MajowaPannaa
Nie wiedziałam że tak zareaguje, przecież widział mnie w każdej sytułacji mozna powiedzieć ... a tu nagle to co miało być dla niego frajdą okazało sie traumą ;/

Gość kokoko ma
Beatka s-k durna jestes? Na usg dopochwowe faceta zabierasz, to czego sie spodziewalas? najwazniejsza jest Beatka weź spier*alaj 🖐️

Gość autorko
rada dla ciebie skoro twoj facet tak reaguje to radze nie naciskac na niego zeby byl przy porodzie, bo wtedy to dopiero traume przezyje

Gość MajowaPannaa
Kochana,a po tylu latach zwiazku byś się spodziewała że takie coś zaszkodzi twojemu związkowi ?. a Tym bardziej że używaliśmy zabawek do łóżka.?

Gość ///lkjbvxcdsytfcgk,kj
Buahahahaha, no tak. na usg faceta sie nie zabiera, ale na poród to juz tak :P porazająca logika Moze pokaz mu pare ksiezek z anatomii, bo chłopina troche niekumaty

ja zawsze jestem sliczna, wypachniona, idealna dla mezusia i nigdy nie pokazalabym mu sie niezadbana

Mój mąż był ze mną na transvaginalnym i nie ma takich objawów, więc między bajki mżecie włożyć sobie teksty o przedmiotowym traktowaniu faceta... Jak jest debilem to nawte gdyby na odległość robił gin usg też by mu się nie podobało. I tekst że mogłaś poczekać kilka tygodni na usg przez powłoki brzuszne jest bez sensu. Niektórzy robą tylko transvaginalnie i tyle. 19 tc może i przez brzuch... Autorko współczuję i szczerze? Ja soie nie wyobrazałabym przyszłości na twoim miejscu z facetem, który tak się zachowuje

Gość yrujuj
ale nie porównuj seksu do tego że obcy facet coś ci wkłada do pochwy. no chyba że ci sie to podoba i faktycznie nie bez powodu twój facet jest zły

Gość dDada
Dziewczyna mogla sobie nie zdawać sprawy, nie oskarżajcie Jej! To lekarz mógł powiedzieć, żeby mężczyzna opuścił gabinet, bo badanie nie wygląda estetycznie. Moim zdaniem błąd lekarza. Tak samo facet mógł sam wyjść jak widział co się będzie działo albo zaprotestować przed i poczekać na usg przez brzuch.

Gość MajowaPannaa
Beatka s-k

Gość autorko
///lkjbvx cos tam cos tam co do mojej "porazajacej logiki" to popierwsze napisalam ze na usg DOPOCHWOWE nie powinno sie nikogo zabierac bo to glupota skoro za kilka tygodni mozna zabrac meza na usg przez brzuch a po drugie nigdzie nie napisalam ze "na usg nie zabierac a na porod tak" po tym co napisala autorka radze jej nie prosic goscia zeby byl przy porodzie bo facet szok przezyje i przez rok jej nie tknie (nietorzy faceci sa niestety dziwni)

Gość hgddh
A ja nie zabieram i nie zabiorę męża ani na usg ani na poród. Wystarczy jak będzie przy mnie mama i siostra a mężuś niech idzie z teściem wódkę pic:)

Gość MajowaPannaa
Kurde napisałam wiadomość do Beatki i mi się nie pokazała na forum... 50 Kg 175 cm przed ciążą . 5 mies. ciąży 55kg . Dzięki wszystkim ale nie chodzi o współczucie,bym chciała abyście mi kochane pomogły jak mam z nim rozmawiać... Dzisiaj leżeliśmy na łóżku do odwróceni tyłkami do siebie KOSZMAR !

autorko-> dla twojej wiadomosci- nie każdy gin robi usg przez powłoki brzuszne. Mój robi tylko trasvaginalne

autorko następna kretynka :D czy ja w ogole do Ciebie sie zwracałam ?

Gość autorko
masz przejebane dziweczyno bo po porodzie nie koniecznie bedziesz wygladac zajebiscie i maz pewnie nie bedzie zadowolony skoro juz wrzuca teksty w tylu ze "jestes gruba" duzo przytylas jak do tej pory w ciazy?

Gość MajowaPannaa
Napisałam 5 KG. jednak no widać że mam ten brzuszek okrąglutki. Jestem tak zjechana że odmawiam sobie słodyczy wszystkiego od 2 tyg. jem to co muszę , zero podjadania...

urodzilam 2 dzieci, ale nigdy nie pokazalabym sie mezowi rozczochrana, brzydka, a tym bardziej na mega oblesnym badaniu ginekologicznym,na którym lekarz grzebie w cipce tym czyms, bo nie ukrywajmy, do pieknych ono nie nalezy. Nawet jak lezalam w szpitalu po porodzie umalowalam sie i uczesalam, zeby powitac meza z dzieciatkiem szczesliwa i piekna, a on byl jest i bedzie najszczesliwszym ojcem na swiecie.

Gość autorko
///lkjbv skoro robisz "kopiuj -wklej" mojej wypowiedzi to traktuje to jako zwrot do mnie

Gość MajowaPannaa
No kuźwa Beatko, Mąż to ma mnie kochać za Charakter a nie za wklepanie tapety na ryj ! a rano co? widzi cię w "opakowaniu" Pozdro dla Męża !

Gość SSamanta111
Powinnas z nim szczerze porozmawiac i powiedziec mu ze nie spodziewalaś się takiej reakcji z jego strony.A po drugie oboje chcieliscie tego dziecka wiec chyba wiedzial ze kobiece cialo w czasie ciazy sie zmienia,to normalne ze pare kilo Cie przybedzie i sie zaokraglisz.Powinien Cie wspierac,musisz z nim koniecznie porozmawiac,bedzie Ci lzej na duszy

autorko ??? jeszcze nie kopiowałam Twoich wypocin, więc nie pochlebiaj sobie

Gość MajowaPannaa
Tak. Dzisiaj zaczeliśmy sobie rozmawiać o głupotach i zaczełam mówić że mamy pożycie jak małżeństwo z 40 letnim stażem. A On że nie może dojść do siebie po tym co zobaczył... i taka z nim gadka, ja mam łzy w oczach ale udaje że jest w porządku.

Gość MajowaPannaa
Do tego mówił że " taką suką bylam przed ciążą" a teraz wyglądam jak kulka ... " Zaokrągliła mi się buzia,brzus,i piersi... Dalej nosze spodnie o rozmiarze 34. nic nie kupiłam jeszcze ciążowego! prócz stanika rozmiar wiekszego...