Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clarota

intymny problem. jestem za ciasna dla faceta ;o

Polecane posty

Gość clarota

Od 5 lat uprawiam regularnie seks. Mój poprzedni chlopak nie był zbyt chojnie przez naturę. Nigdy nie miałam problemu. Zmienił sie chłopak , zaczął sie problem. Mój chłopak ma , co tu dużo mowic, OGROMNEGO penisa. Problem jest taki, że ja jestem drobna i mała i po prostu jest za duży. Czy da sie jakoś rozciągnąć pochwe ? Proszę bez glupich odp.

Gość uyyt
a robisz glebokie gardło ?>

Gość frendzla
żartujesz? to co on ma 25 cm? też miałam 2 facetów z duużymi członkami ale było ok a też jestem drobniutka

Gość chętnie jebałabym ciasne szpar
szparki jakbym była facetem :)

Gość xyzeddddddddddddd
Hm, ten problem nie jest mi obcy. Twoja budowa ciała nie ma tu nic do rzeczy. Od jakiego czasu współżyjesz ze swoim nowym chłopakiem? Po pewnym czasie po prostu się rozciągniesz. Co nie znaczy, że już zostaniesz do końca życia taka rozciągnięta.

Gość Annaaaa-
a od tyłu i powoli niech cie przyzwyczaja a nie nachalnie od tyłu masz 2 cm głebiej ale to kwestja gustu ja uwielbiam i łóżko nie skrzypi

Gość Annaaaa-
A jestem gościnna w kroczu ,to nie moge sie z tobą może porównywać.

Gość clarota
Probowalismy wszystkiego. Jestem baaardzo mokra, a on i tak nie może sie wsunąć...

Gość uyyt
nie jestescie dobrani . Niestety .

Gość uyyt
Sama przyznaznałas ze poprzedni chłopak mógł wejsc bez problemu

Gość clarota
Któregoś dnia sprobujemy na siłę. Może sie rozciągnie . Nie chce z nim zrywać tylko dlatego , ze nie układa nam sie w łóżku. Bardzo go kocham :(

Gość Annaaaa-
to nie twoja wina,i nie obwiniaj sie i ojca za to że cie taką narysowali -z tobą jest okej ,to on ma problem ze wzwodem ,a nie problem sprawdzić mojemu to na ch* ju moge powiesić wszystkie ubrania z szafy a o zgieciu nie ma mowy sika przez całą ulice i do 15 m długości w łaziece to ma problem a mnie to nosi na małym twardy jak 2 calowa rura

Gość hahaha nie ma czegoś takiego
jak zbyt ciasna pochwa. Chłopak jest jełop i tyle. Może nie staje mu jak należy i dlatego wejść nie może. Ci co lubią seks analny wchodzą w odbyt a tam jest dużo ciaśniej i jakoś nikt problemu nie ma... To facet jest niedyspozycyjny a nie ty :D A rozmiar członka zupełnie nic wspólnego z tym nie ma. Zobacz jaką główkę ma noworodek. Dziecko się przeciska a członek nie? No pomysl trochę...

Gość Annaaaa-
z tego związku nic nie bedzie ,a życie opiera sie wyłącznie na sexie jak w łóżku tak w życiu,jego majątek sie nie liczy a sikawka.

Gość wiedzzzminn
ha ha naiwności :D ogromny uj? ha ha ha dziecko

Gość ona94324243243243242
rozciągnąć pochwę się da, po prostu dawaj mu jak najwięcej, parę razy dziennie, za parę lat będzie luźna jak c....uj

Gość kobieta przed 30stka...
A co niestać cie , sprubuj z kimś innym z inego miasta by cie nie podkablowali i sie przekonaj ,jak piszą koleżanki on nie jest zdolny teraz a za 10 lat bedziesz chodzić po proszonym zastanów sie on cie musi rozrywać a nie mieć kawałek flaka.