Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka :(

dostałam kosza... w łóżku

Polecane posty

ogólnie jestem zadbaną kobietą ale od zawsze miałam problem Z goleniem bikini, bo pojawiały się tam małe swędzące i piekące krostki tak, że nie mogłam wytrzymać :( No właśnie... Wczoraj z moim chłopakiem bardzo się do siebie zbliżyliśmy, włożył mi rękę do majtek i... szok;( powiedział, żebym coś z tym zrobiła, był wkurzony, sdzybko się zmył. Czuję się upokorzona :(:(:(:(:(:(:( Nawet nie dał sobie wytłumaczyć jaki problem sprawia mi golenie

Może twój facet ma coś w rodzaju fobii, i po całym zajściu szorował rękę przez pół godziny. Sorry ale to nie było dojrzałe zachowanie z jego strony. Nie powinnaś się zastanowić czy on w ogóle wart jest tego żeby Cie tam dotykać?

Gość proo bb
o ile to nie prowo to powiedz w jakim konkretnie stanie byl twoj zarost :d

właśnie nie wiem co mam teraz z ym wszystkim zrobić....

no w takim dwumiesięcznym ;( ale naprawdę jak się ogolę to potem płacze z bólu tak mnie piecze...

Gość bian ca
matko jedyna... To masz jeszcze gorzej niż ja. Poczytaj mój temat jak chcesz. Mnie odrzucił chłopak, w którym się zakochałam JA, i to pomimo tego, że ON MA trądzik, a ja nie mam... a czuję się upokorzona strasznie. To już chyba się cieszę, że odrzucił mnie tak ogólnie, a nie z powodu jakiejś cechy wyglądu. akurat zresztą. i tak jestem zrozpaczona, bo zakochałam się jak panieneczka jakaś. współczuję Ci, ale co robić? trafiłaś po prostu na powierzchownego typka... mój mnie odrzucił z braku miłości a nie czegoś zewnętrznego.

Gość ikfrjinb viorugnvb oruin
Jakls palant chyba. Ja nie zawsze jestem super wygolona a mojemu mezowi to nie przeszkadza, nawet gdy juz nawet troche drapie :P

Gość żebrak nie ze swojej winy
pewniepomyślał że jest już zima a ty jeszcze nie wykosiłaś chwastów

"no w takim dwumiesięcznym" omg :D było sobie kupić idiotko wosk albo depilator, a jak już sama nic nie umiesz z tym zrobić to iść do kosmetyczki. "ale naprawdę jak się ogolę to potem płacze z bólu tak mnie piecze" ojojoj. nie umrzyj z bólu.

Gość MzmMZMZM
żaba letycja Ty i twoj kafeteryjny prawik pewnie nawet nie doszliscie do takiego etapu, bo do twojej piczy nikt sie do tej pory dobrac nie chcial. musialas sie ty w gole kiedys golic?

Gość facet beznadziejny
najprawdopodobniej nie zależało mu na tobie gdyby było inaczej , to uwierz mi takie rzeczy nie maja tak wielkiego znaczenia

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Autorko a jak z goleniem innych partii ciała? Nóg, pach, przedramion? Też masz podobny dyskomfort? A poza tym Ty się depilujesz, czy golisz? Jeśli depilujesz, to zaprzestań tego a spróbyj sie wygolić w okolicach bikini. Golenie nie boli, tyle że trzeba to częściej robić.

Gość do autorkiii
Nie wiem jaka metode depilacji stosowalas, ale moze zacznij od kremu. Twoja skora nie jest przyzwyczajona do depilacji temu tak reaguje. Poprobuj pomalu, to sie przyzwyczai. Mozesz tez wsloski przycinac. Dla facetow bardzo wazna jest depilacja, nie mniej Twoj facet zachowal sie strasznie. Zastanow sie czy warto byc z kims takim. Moze zalezy mu tylko na jednym.

było sobie kupić idiotko wosk albo depilator, a jak już sama nic nie umiesz z tym zrobić to iść do kosmetyczki. ojojoj. nie umrzyj z bólu. Lecytyna z ciebie to dopiero idiotka! Autorko spróbuj kremu do depilacji:)

Gość takie tam duperele
Zgłupiałyście z tą depilacją czy co???? Nigdy w życiu nie depilowałam stref intymnych i żaden facet z tego powodu ode mnie nie uciekł! Opamiętajcie się trochę dziewczynki i zacznijcie się bardziej szanować i cenić za coś innego niż golenie piczki :(