Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KroplaDeszczu_____o

uderzył mnie w twarz

Polecane posty

Gość KroplaDeszczu_____o
*15 zgubiłam 1 :( Boże ;(

wspominanie nic ci nie pomoze, facet pewnie nie bedzie chcial cie widziec dlugo dlugo albo i dluzej, wiec moim skromnym zdaniem powinnas powoli zapominac

Gość Donek Dywersant
"a teraz siedzę i wspominam jak było nam dobrze ;( było wspaniale on nigdy na mnie nawet nie nakrzyczał ja nie wiem dlaczego to zrobiłam:(" Zostało Ci tylko błaganie o wybaczenie innej możliwości nie widze... Ale to nie zmienia faktu, że jestes niestety dziwką.

Gość KroplaDeszczu_____o
ale jak wam się wydaje co on jeszcze chciał zrobić.....

mi sie wydaje ze jak bedzie blagala to jeszcze gorzej sie upodli i nic jej to nie da...glupio zrobilas dziewczyno...

Gość KroplaDeszczu_____o
ja nie chce mieć z tym gościem nic wspólnego ;( to koniec... nie mogę patrzeć na siebie w lustrze

Gość itaktotak
no jak co? chciał ci tym szamoponem cipe zatkac

Gość yhyy
musisz to przeczekac nie masz wyjsca tylko jak już ochłonie za miesiąc jakiś -przeproś go -tak po prostu bez żadnego kajania się ..szczerze .

Gość KroplaDeszczu_____o
on jest singlem...

Gość Donek Dywersant
Kelly Kelly mi sie wydaje ze jak bedzie blagala to jeszcze gorzej sie upodli i nic jej to nie da...glupio zrobilas dziewczyno... Czy może być gorsze upodlenie niz to co mu zrobiła...

dobrze ze chociaz on jest singlem, chociaz nikomu rodziny nie skreslilas, albo dzieciom ojca nie zabralas he

Gość KroplaDeszczu_____o
je jego... przeprosiłąm jak wychodziłam. Ale to on mnie uderzył...

a ty myslisz ze takie bakniecie przepraszam jak wychodzilas to wystarczy, oj chyba nie, moim zdaniem facet nie bedzie chcial cie ani widziec ani tym bardziej z toba rozprawiac o tym co sie stalo

Gość Donek Dywersant
KroplaDeszczu_____o je jego... przeprosiłąm jak wychodziłam. Ale to on mnie uderzył... Ale takie przeprosiny po 3 minutach to o dupe potłuc. Weś daj mu czas (2-3) i błagaj jesli Ci na nim zależy...

Gość Donek Dywersant
KroplaDeszczu_____o je jego... przeprosiłąm jak wychodziłam. Ale to on mnie uderzył... Ale takie przeprosiny po 3 minutach to o dupe potłuc. Weś daj mu czas (2-3) i błagaj jesli Ci na nim zależy...

Gość Donek Dywersant
KroplaDeszczu_____o je jego... przeprosiłąm jak wychodziłam. Ale to on mnie uderzył... Ale takie przeprosiny po 3 minutach to o dupe potłuc. Weś daj mu czas (2-3 tygodnie) i błagaj jesli Ci na nim zależy...

Gość Donek Dywersant
Jak ja to zrobiłem, te 3 posty. haha

Gość KroplaDeszczu_____o
a myślisz, że jest szansa że mi wybaczy? Zresztą po tym jak podniósł na mnie rękę to sama nie wiem czy chciałabym tylko żałuję bo gdybym tego nie zrobiła, on by nie uderzył i sielanka by trwała.... :(:(:( zniszczyłam wszystko. I naprawdę gryzie co by mi jeszcze zrobił gdyby się nie powstrzymał był tak wściekły... Trzymał mnie za te włosy i łzy leciały mu po policzkach jak grochy a potem...;(

Gość Donek Dywersant
Dziwisz mu się, że był wściekły? A ty piszesz tak jak bys nie wiedziała jak to się skończy? Kurwa mać ile ty masz lat?

Gość Donek Dywersant
a myślisz, że jest szansa że mi wybaczy? Szansa, że ci wybaczy jest. Ale szansa żebyście byli dalej razem jest nikła...