Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się narobiło!

moja waga - wieloryb

Polecane posty

Gość się narobiło!

właśnie się zważyłam - 73 kg przy 164cm wzrostu... tragedia:/ choruje, mam problemy żołądkowe, ale nie uprawia, sportu. tak się zapuścić;/ szok!:(

Gość się narobiło!
i jak sobie poradziłaś z problemem? dieta? ćwiczenia?

Gość Czupaczups20
Nie jedz po 18. Mi pomoglo...mam 160 cm i 60 kg aktualnie ale mysle ze to jeszcze za duzo...

Gość się narobiło!
chce coś dziś postanowić. Moim wrogiem są słodycze. Musze z nich zupełnie zrezygnować. Złapałam mega doła

Gość Czupaczups20
ja bym chciala tak do swiat zrzucic jeszcze z 5 kg...ech moze sie uda

Gość się narobiło!
53 kg to już chyba idealna waga. ;)

Gość AptekawBiedronce
ja mam 163 cm, 3,5 mca temu wazylam 80kg, dzis 68kg. i dalej czuje sie jak grubas, daze do 60kg.

Gość się narobiło!
a jakie diety stosujecie? mniej żreć?

moja to była drastyczna dieta NŻ - nie żreć. Ale podziałało i nie było efektu jojo, na szczęście.

Gość a ja jestem najszczuplejsza w
klasie Mam 162cm wzrostu i 73kg :-D W biodrach mam 98, w cycu 98 w pasie? no w pasie mam troche za duzo.. bo 77

Gość AptekawBiedronce
ja codziennie jezdze na rowerku stacj ok 60-70 min. do tego mniej jem, wykluczylam całkowicie mączne, tłuste, słodycze, alkohol. pieczywo tylko razowe rano. czasami chodze głodna to fakt.

Gość nie wiem czy bede ci pomocna
ja pomogłam schudnąć mojej mamie. Z racji tego, że lubi jeść i wiedziałam, że długo nie wytrzyma niewiele jedząc, dostosowałam jej dietę, gdzie je normalnej wielkości posiłki. No i kilka podstawowych zasad w żywieniu, które musiała zmienić. Chudnie powoli, ale systematycznie i bez większych wyrzeczeń. Najważniejsze to nie oczekiwać zbyt dużo na początek, bo gdy się złamiesz, lub organizm nie zareaguje zgodnie z przewidywaniami, to będziesz miała doła i zrezygnujesz z wszystkiego. Zacznij od małego celu, którego osiągnięcie będzie cię motywowało. Życzę wytrwałości!

Gość się narobiło!
dzięki dziewczyny! Zdołowało mnie to co zobaczyłam na wadze. Nie zdawałam sobie sprawy, że to "aż tak". Zero posiłków po 18, syte śniadanie, wykluczenie słodyczy i alkoholu. I codzienne ćwiczenia w domu. Nie jem dużo, lecz złe produkty i zła pora

Gość ten kot jest bez sensu
ja po prostu zrezygnowałam ze słodyczy, na wszystko inne pozwalałam sobie w takich ilościach jak potrzebowałam i o takiej porze jak potrzebowałam. słodyczy nie jem od 5 miesięcy i zbliżam się do wagi dla siebie idealnej :P

Gość się narobiło!
no tak - słodycze. Nie potrafię się opanować. Mogłabym nic innego nie jeść, zadowoliłabym się ciastem, czekoladą czy batonem. Trzeba to zmienić.

Gość nie wiem czy bede ci pomocna
Rozplanuj sobie 5 posiłków. Radzę planować sobie co i kiedy zjesz w danym dniu, po to by mieć kontrolę nad tym ile jesz. Unikniesz wtedy podjadania, które niestety jest najbardziej zgubne. Druga sprawa, że jeśli musisz coś podjeść, bo cię "skręca" to polecam surowe warzywka, 90% stanowi woda :) Odradzam wszelkie chrupkie chlebki.

Gość liliana23
hm ja mam natomiast problem z przytyciem, jestem dosyć wysoka 173 i waze 49kg!

Gość się narobiło!
tak, zaczełem już tworzyć jadłospis na jutrzejszy dzień. Podjadanie jest okropnym nawykiem, tu bananke, tu batonik, a tu czekoladka. Zamiast tego trzeba skupić się na 3 konkretnych posiłkach

Gość się narobiło!
To faktycznie niewiele przy tym wzroście. Nie powiem, ze zazdroszcze bo to niestety też uciążliwy problem.

Gość się narobiło!
i pierwszy dzień za mną. Dziś już nic nie jem. Pozbyłam się wszystkich słodyczy z domu;)