Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazmONA85

brak orgazmu

Polecane posty

Gość orgazmONA85

Mam 26 lat. Współżyję z mężczyznami od kilku dobrych już lat. Miałam niejednego faceta. Jednak z żadnym nie udało mi się osiągnąć orgazmu. Myślicie, że to moja wina czy to oni byli słabymi kochankami? Kobiety podobno muszą nauczyć się to przeżywać. Tylko jak to zrobić...

Gość orgazmONA85
pirat flapjack - dziękuję za normalną wypowiedź. Chociaż ktoś nie chory psychicznie na tym forum. Co do Twojej wypowiedzi to fakt z problemami życia codziennego ciężko się zrelaksować. Seks jest zawsze miły, ale brakuje tego końcowego dreszczyku. Mój obecny facet nie powiem bardzo się stara :) Chyba dołączę do łóżka wibrator, bo dzięki niemu zawsze jestem w stanie odpłynąć. Tylko boję się co by na to powiedział mój facet.

może spróbuj kochać się z nim leciutko wstawiona podobno to nie którym pomaga. Nie zn am się na orgazmach. BAdz szczera chyba o to chodzi w związkach

Gość orgazmONA85
No wiesz to się tak tylko mówi. Faceci nie lubią świadomości, że nie są idealni w te klocki

wiesz późnierj będzie tylko gorzej przez kłamstwa. Zawsze myślałem że idealny związek budóje się na szczerosci. odnośnie orgazmów sa różne książki nic na siłe. Po za tym to źle nie brzmi miałam np: 8 partnerów i nikomu się nie udało. Myślę vze to doceni