Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam.w

Czy to ciążą ?

Polecane posty

Gość adam.w

Witam. Mam problem razem z moją dziewczyną boimy się że może być w ciąży. Sytuacja wygląda tak. Moja dziewczyna bierze teraz antybiotyk. Panicznie się boi że jest w ciąży ( ja też ). Dziś wypłynęło z niej coś jasnego rzadkiego całkiem sporej ilości i o dziwnym zapach. Ma dziś 24 dzień cyklu. To był jej pierwszy raz. Zawsze miała rozchwiany cykl. Raz 26 raz 30 dni. Strasznie panikuje i wszystko ją stresuje. Doradźcie. Wiem że najlepiej iść do ginekologa i tak zrobimy ale póki co chciał bym móc ją jakoś uspokoić ale chociaż siebie przygotować.

Gość sdfghm bvc
to moze byc grzybica

Gość adam.w
jak to grzybica ?

Gość MOŻE TO
JAKIEŚ ZAKAŻENIE ALBO WYPLYNĘŁA Z NIEJ TWOJA ZAWRTOŚĆ.

Gość oliota
Adas Jesli mieliscie stosunek w 24dniu cyklu to nie jest w ciaży.Proszę-pamietajcie o antykoncepcji i o tym,ze stosunek przerywany jest ruletką czyli albo zajdzie w ciaże albo nie.

Gość myszaaaaaaaaa
od antybiotyków, tzn grzybica - pojawiają się wtedy białe, "serowate", nieprzyjemnie pachnące upławy i świąd. natomiast nie jest to absolutnie objaw ciąży. Proste równanie, jeśli się nie zabezpieczyliście = prawdopodobieństwo, że jest w ciąży jest.

Gość MOŻE TO
BO CZASAMI SIĘ ZDARZA ŻE KOBIETA PO ANTYBIOTYKOTERAPII MOŻE DOPAŚĆ JAKAŚ INFEKCJA DRÓG RODNYCH.

Gość adam.w
Nie robiliśmy tego w 24 dniu cyklu :/ tylko w 9 z prezerwatywą a ja nawet nie doszedłem bo to był jej pierwszy raz więc robiłem to ostrożnie i delikatnie ale mam możne zabrzmieć to trochę głupio.Mam mały problem z prezerwatywami. Prezerwatywy przeważnie są dla mnie za małe co powoduje czasem komplikacje. Prezerwatywa nie jest wystarczająco duża a gdy to robię wydzielam sporo śluzu który czasem powoduje że ta prezerwatywa może się zsunąć. Tak było i w tym przypadku.

Gość adam.w
Moja dziewczyna ma rzadkie brzydko pachnące upławy jest na antybiotyku :/ Czy ten zapach może być powodowany czymś innym ? Czy śluz płodny może występować w tym samym cyklu co zapłodnienie ? I po jakim czasie jeśli doszło do zapłodnienia ( jeśli śluz się zmienia) to po jakim czasie ?