Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halny wiatr

prostownica z biedronki-warto?

Polecane posty

Gość halny wiatr

Cześć kobietki pasuje mi kupić prostownice i właśnie w biedronce zobaczyłam taka za 30 zł z regulacją temp., teflonowe płytki i nakładką na loki.Któraś kupiła,warto?

Gość proszę o poradęęę
tak ja kupiłam

Gość halny wiatr
i? powiedz jak się sprawuje? łatwo i szybko sie nagrzewa jaki zakres temperatur ma i czy łatwo prowadzi sie po włosach,,jak po masle'' heh czy raczej szarpie.No ogólnie czy dobrze prostueje ?:P

Gość proszę o poradęęę
wiesz nie wiem czy moje odpowiedzi ci pomogą, bo ja nie znam się na prostownicach bo kupiłam tylko okazjonalnie żeby użyć raz w roku na jakieś wyjście. Ale próbowałam prostować i szybko się nagrzewa, prostuje dobrze, gładko idzie, przy nagrzewaniu syczy trochę jak już jest za bardzo nagrzana. Włosy po niej są idealnie proste moim zdaniem. PO skończeniu prostowania tez szybko się studzi. Za taką cenę warto kupic.

Gość halny wiatr
Dziękuje 🌼 Może ktoś się jeszcze wypowie? moja z mpm niestety uległa wypadkowi :P i szarpie włosy zalezy mi na czyms nie gorszym :)

Gość no ja tez mialam ident.syt z
mpm kupilam w biedronce ta,mam loki,prostownica nagrzewa sie z 10min,wlosy nie widac zeby byly mega proste, sa zwyczajne, takie byle jakie.nie oplaca sie

Gość qwertyxyz
Miałam dwie prostownice za 30-40 zł, z biedronki i z kauflandu. Ta z biedronki biła drugą o głowę i byłam z niej naprawdę zadowolona, dopóki się nie zepsuła i kupiłam prostownicę philipsa za 120 zł z jonizacją i innymi bajerami. Teraz już NIGDY nie zadowoliłabym się tak tanią prostownicą, a podejrzewam że i ta moja obecna jest ze średniej półki, jednak obecnie nie stać mnie na nic lepszego.

Gość gość
może głupie pytanie, ale ile trzeba żeby się nagrzała. czy wystarczy tylko ją uruchomić czy trzeba coś jeszcze nacisnąć ? moja nie chce się nagrzać