Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhis

czy ona jeszcze mnie kocha

Polecane posty

Gość nhis

jestem prawie 4 lata z dziewczyna , od jakiegos pol roku moze troche dluzej nie układa nam sie , ciagle ją cos denerwuje , moja osoba ja nudzi, nie czuje sie szczesliwa , wczesniej bylo super ,tydzien temu mielismy rozmowe powazna , mowila ze lepiej by bylo jakbysmy odpoczneli bo tak to i ona i ja sie mecze bo mowila ze nie wie czy kocha czy przyzwyczajona jest , nie zalezy juz jej tak dlatego mowila ze mecze sie tez , ale ja o dziwo jestem szczesliwy az tak ją mocno kocham:( ... to ze sie nie stara juz to ze woli odpoczac i wtedy moze zacznie cos czuc i starac sie a tak to nie widzi nas , ale orzeknelem ze jej nie dam i nie zostawie bo nie wrocimy potem zapewne a ja ja kocham mocno.... piszcie cokolwiek co o tym sadzicie

Gość trolololololo
nie kocha

Gość nhis
kiedys jej zalezalo strasznie mocno ,az sie dziwiłem, teraz malo mi mówi , ma takie swoje zycie , dodam ze mieszkamy ponad rok razem, dowiedziala sie odemnie ze sie kiedys onanizowalem ale juz tego nie robie wyroslem, od tamtego czasu po trochu cos sie sypie, jej juz tak malo zalezy