Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaa21

Moj chlopak w wiezieniu....

Polecane posty

Gość martaa21

Cześć moj chłopak też siedzi dopiero poł roku nie wiadomo ile moze 5 lub 7 lat... Gdy zaszłam w ciąze obiecał ze sie zmieni gdy urodzila nam sie sliczna coreczka wrecz było gorzej ciagle koledzy alkochol jakies akcje mial nas po prostu w dupie byl przypadek ze mnie pobił jestem z nim 5 lat i teraz ciagle zastanawiam sie czy mam na niego czekac czy sie zmieni... siedzi za kradzieze bujki takie tam chodzilam na widzienia ale od miesiaca przesstałam... po nim widze ze ciagle jest taki sam chce zebym mu zalatwila nr od kolegi i adres chodz nie wiem po co... ( moge sie jedynie domyslec ) choc mowi i pisze ze sie zmieni ze zaluje ze jak wyjdzie to nam wszyststko wynagrodzi.. czy mam mu zaufac czy mam czekać duzo razy mnie zawiodl choc milosc moja do niego jest wielka boje sie poczekac bo tez nie chcialabym zmarnowac swojego i dziecku zycia . Moj rozum mow co innego serce teeż prosze doradzcie mi?

Gość oliota
Marto-moja kolezanka w podobnej sytuacji rozwiodła sie z mezem.Czas pokazał,ze zrobiła dobrze.Przemysl swoje zycie