Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaya5556

Nienawidzę 'Bohemian Rhapsody' Queen

Polecane posty

Gość kaya5556

nie rozumiem czemu wszyscy się zachwycają tą bardzo przeciętną, nudną piosenką. dodam że słucham dobrej muzyki. coś ze mną nie tak może???

Gość dobrej muzyki?
Ha, pewnie Myslovitz.

Gość kaya5556
nie, rocka z lat 70, rock progresywny, metal. z klasyków uwielbiam black sabbath, led zeppelin itp . queen to też klasyka ale kompletnie do mnie nie przemawia

aha, czyli słuchasz, ekhm, klasyków i uważasz to za dobrą muzykę jednocześnie krytykując gust innych...ciekawe.

Gość dobrej muzyki?
No, masz szczęście. :)

Gość dobrej muzyki?
Ale wiesz co, tak czasem jest. ja kiedyś nie lybiłem "Crying", "Crazy" i "Amazing", a tak w ogóle to bardzo lubię Aerosmith. Ale już mi przeszło.

Gość noc w operze
od klasyki nie uciekniemy tak samo jak od ciemnej strony księżyca, to do nas wraca jak bumerang i jak dym na wodzie :)

Gość ,mv a,k
To ze tobie sie cos nie podoba i masz gust jaki masz , jest twoja sprawą i nikt inny podzielac twojego wyboru nie musi , To ze ktos mówi , ze jak wino to tylko wytrawne i znaczna wiekszosc mu przyklasnie nie znaczy nic , a tylko tyle , ze dana grupa woli wytrawne wino . to zas wcale nie oznacza ,. ze ja musze go lubiec .

Gość dobrej muzyki?
Nie lubię za to "Radio Gaga". BH jest zajebiste.

Gość noc w operze
a gdy już znudzenie klasyką jest totalne to zawsze można wrócić do kawałków kapeli BUDGIE i Romeo & Julia, wiadomo o co chodzi :)

Gość noc w operze
szkoda tylko, że gdy w czasach 'komuny' u nas zabraniano grać PINK FLOYD, LED ZEPPELIN, BLACK SABBAT, BUDGIE ...... itd, nie powstawały u nas w Polsce kapele grające podobną muzę :( trochę Józef Skrzek próbował ale błyskawicznie został stłamszony przez krytyków muzycznych, więc polskiego śladu z tamtych lat nie ma nawet na nutach, co nam pozostaje, tylko 'Bohemian Rhapsody' i anglojęzyczna nuta