Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

pewnosc siebie zalezy od wygladu

Polecane posty

Letycja się napruła :D 🖐️ Niedobrze oj niedobrze 🖐️ Ja też sie dzisiaj podchmieliłem ale z rana, w związku z czym zmarnowałem cały dzień i obudziłem się zupełnie trzeźwy dopiero o 21 :D

Gość IMO13861
dewdwedwed - wyjątki potwierdzają regułę. Na ogół ludzie bardziej atrakcyjni są bardziej pewni siebie - ich otoczenie często już o to zadba. Acz w życiu nic nie jest tak proste.

Gość ble ble a malo to
nie mam czarnego , zawsze na orange.Ale czytam was czasem, , no i uwielbiam komiksy ^^

Gość IMO13861
Uwielbienie komiksów świadczy o niedojrzałym umyśle. :P

"Dopytać? A nie prościej żeby SPOJRZAŁ?" No mógłby spojrzeć na swoich rodziców i by ich zobaczył, a mi chodziło o mały wywiad na ten temat. Żeby Beliar dowiedział się kiedy on przestali rosnąć, itp. Eh, Krasnal, no w sumie z takim okruszkiem zamiast mózgu to zbyt wiele nie zwojujesz. Ale pamiętaj, moja propozycja pracy dla Ciebie jest zawsze aktualna: podstawka i podnóżek. :D

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "No mógłby spojrzeć na swoich rodziców i by ich zobaczył, a mi chodziło o mały wywiad na ten temat. Żeby Beliar dowiedział się kiedy on przestali rosnąć, itp." A nie lepiej rzucić palenie, dużo jeść i pójść na siłownię? :P "Ale pamiętaj, moja propozycja pracy dla Ciebie jest zawsze aktualna: podstawka i podnóżek." Dobrze, że Twój kalendarzyk, w daty jest bardzo ubogi. ;)

,,moja propozycja pracy dla Ciebie jest zawsze aktualna: podstawka i podnóżek." IMO, zayebista posada, w sam raz dla Ciebie :classic_cool: Jak Ty nie wyślesz podania to zrobi to ktoś inny, wielu lubi być podnóżkami :P Nie daj się konkurencji, zgłoś się do pracy jeszcze dziś!

Gość ble ble a malo to
Uwielbienie komiksów świadczy o niedojrzałym umyśle. A jak to sie odnosi do twórcy tych komiksów :D ?

IMO, palenia nie jestem w stanie rzucić bo to lubię i to bardzo. Jem jak smok, a waga i tak nie dygnie. Na siłkę jeszcze za wcześnie. :P

Gość do *BLE BLE*
nie wszystko rozwiązuje jakaś atrakcyjność. 90% naszego osobistego życie zależy od umiejętności zarabiania pieniędzy. umiejętności to ilość wiedzy z tym że logikę chyba też zaliczamy do wiedzy :P

beliar - a ja silke sobie uzadzilem w piwnicy tylko zlodzieje mi sie wlamali i ukradli wszystko :o

Gość IMO13861
ble ble a malo to "A jak to sie odnosi do twórcy tych komiksów?" Absolutne, intelektualne warzywa. :P Beliar "IMO, zayebista posada, w sam raz dla Ciebie Jak Ty nie wyślesz podania to zrobi to ktoś inny, wielu lubi być podnóżkami Nie daj się konkurencji, zgłoś się do pracy jeszcze dziś!" "Konkurencji" powiadasz...:classic_cool: "IMO, palenia nie jestem w stanie rzucić bo to lubię i to bardzo." Hmm...konkurencji...powiedziałbym, że "konkurencja nam rośnie", ale nie bądźmy tak optymistyczni. :P "Jem jak smok, a waga i tak nie dygnie. Na siłkę jeszcze za wcześnie." Ja nie żartuję. Te bzdury o ciężarach stopujących wzrost są właśnie tym - bzdurami. To Ci może tylko pomóc...jeśli nie jesteś idiotą... :D

Gość do *BLE BLE*
*BLE BLE* ty naprawdę jesteś głupi jeśli myślisz że ładna laska zmieni twoje życie na lepsze. mam kolegów w wieku 27-30 lat którzy przez dziewczyny stali się dziadami i im nie zazdroszczę

IMO, na siłkę za wcześnie bo ja na treningu więcej spalę niż to wszystko warta. Z resztą i tak narazie wolę wyskoczyć na piwko z kumplami, póki ich mam (jak wszystkich najdzie na dziewczyny to koniec) niż ganiać po siłowniach. Ponad to teraz powinienem się przejmować ukończeniem szkoły z jakimś tam wynikiem i zastanowić sie co dalej tak na serio.

Gość IMO13861
Twoja sprawa. Przypomnisz sobie moje słowa za lat kilka.

Gość ble ble a malo to
jak mnie nie zlinczujecie to powiem tak: sama siłka to nie podstawa.Bieganie około 4 km , pajacyki , pompki brzuszki.To mozna robić samemu.Odzywki typu garniery też wzmacnają masę. Ogólnie takie ćwiczenia wpływają na rozwój psychofizyczny. Ble ble poszukaj na necie sirocco jeżeli jesteś z ldz. I tak jestem babą

Dobra, idę spać. Ciekawe co za szit mi się przyśni tym razem. Dobrej nocy wszystkim 🖐️

Gość IMO13861
ble ble a malo to "jak mnie nie zlinczujecie to powiem tak: sama siłka to nie podstawa.Bieganie około 4 km , pajacyki , pompki brzuszki.To mozna robić samemu.Odzywki typu garniery też wzmacnają masę." Nie nadążam, acz "Garniery" mnie rozbawiły. :P http://www.garnier.pl/_pl/_pl/home.aspx

Gość IMO13861
Dobranoc miejmy-nadzieję-Niedoszły-Krasnalu. :classic_cool:

Beliar "IMO, zayebista posada, w sam raz dla Ciebie Jak Ty nie wyślesz podania to zrobi to ktoś inny, wielu lubi być podnóżkami Nie daj się konkurencji, zgłoś się do pracy jeszcze dziś!" No od razu widać, że Beliar wie co dobre. :) ""Konkurencji" powiadasz..." A ten cudzysłów nie był taki konieczny, lepiej się decyduj zanim skuszę się na kokoś innego. :D

Gość ble ble a malo to
gainer nie wymagaj ode mnie za duzo o tej porze :D:) No po tamtej garnier to by miał sraczkę szybciej:0

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "A ten cudzysłów nie był taki konieczny, lepiej się decyduj zanim skuszę się na kokoś innego." Nie masz wyboru Drabino! PBW się nie nadaje do takiego zajęcia. :P No i musiałbym zobaczyć stanowisko pracy. :classic_cool:

Gość IMO13861
ble ble a malo to "gainer nie wymagaj ode mnie za duzo o tej porze" Widzisz? To przez komiksy. :D "No po tamtej garnier to by miał sraczkę szybciej:0" Ale bardzo 'ładną' sraczkę. :P

Gość ble ble a malo to
no ale na masę by mu to nie pomogło.Ta sraczka :).

Gość IMO13861
ble ble a malo to "no ale na masę by mu to nie pomogło.Ta sraczka ." Ale na wygląd, a przez to pewność siebie. :D

Gość ble ble a malo to
na wygląd to Victoria Beckham robi maseczki z jaskółczej kupy i jej pomagają.Podobno ale wymaga to weryfikacji.Tez uciekam bo zasypiam .Dobrej wam.

Gość IMO13861
Także uciekam. 🖐️