Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutka

wesele przy ognisku

Polecane posty

Fajny pomysł.Mój ojciec naspraszał kupe nieznajomych dla nas typów.wydał kasiorę. Gdybym była młoda wesela nie robiłabym w ogóle.Forsę wolałabym wydać na swoje potrzeby - lachy ,bizuterię.....

Gość rezolutka
z tym pindrzeniem to nie bedzie propblemu bo moja rodzina i znajomi sa bardziej na luzie i mi sie wydaje ze ta opcja bardziej bedzie im odpowiadac:) goscie nie beda musieli wydawac kasy ka suuuuper kreacje ktorych juz nigdy nie zaloza :) a jesli ktos chce sie odwalic to prosze bardzo nie ma problemu, tylko baleriny w torebke i tany tany :)

Gość Keczup i musztarda
Rozumiem, że na takie wesele trzeba przyjść w traperach, przynieść kijek do pieczenia kiełbasy i zmyć się przed północą bo w lecie też noce bywają zimne? Dla młodych ludzi jeszcze ujdzie ale ci starsi na pewno nie przyjdą

Gość Pinkosssss
Jak dla mnie pomysł beznadziejny:-O może jeszcze zaproś gości na jakieś kartoflisko coby sobie ziemniaki pozbierali do pieczenia

Gość rezolutka
ja tez na poczatku bylam za skromna impreza w domu najblizsza rodzina...ale u mnie nie przejdzie.....jestem jedyna siostrzenica moich 4 wujkow wiec oni nie odpuszcza :) Kurde ja nie chce zwyklego wesela!!!!!!!!!!!!

Gość AlaMa2kotki
A nie możecie zrobić małego przyjęcia w restauracji dla najbliższych?

Gość rezolutka
no mozna i tak....ale to takie standardowe wszystko sie wyjasni jak powiemy o naszych planach rodzicom.,....

Gość gość
My z narzeczonym również planujemy przyjęcie weselne w plenerze. chcę żeby to był wyjątkowy dzień, który zapadnie wszystkim w pamięci. Współpracuję z Panią Aleksandrą z Aj-event.pl i jestem niezmiernie jej wdzięczna za pomoc na każdym etapie przygotowań.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
nie jest to konwencjonalny pomysł, ale moim zdaniem całkiem fajny i chyba nawet bardziej sprzyja integracji, a na pewno atmosfera jest luźniejsza. Na taką okazją mogą się przydąć kontenery socjalne. Jak organizowałam imprezę firmową w plenerze to wypożyczyliśmy niedrogo z tej firmy http://aproservice.com/.

Gość gość
Ale wszystko zalezy tez od pogody, niezaleznie od pory roku moze nie wypalic i co wtedy ? podczas deszczu w plenerze ? poza tym w lokalu niczym sie nie przejmujesz bo za to płacisz a samemu organizując musisz pamietac dosłownie o wszystkim ;) fajny pomysł tylko czy nie lepiej zrobic w lokalu gdzie jest mozliwosc zrobienia grilla na zewnątrz ? byłam na takich poprawinach i całkiem fajnie to wyszło ;)