Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka w klopocie

mam rozterke

Polecane posty

Gość taka w klopocie

jest tu ktos, kto nie spi?

Gość 33 letnia PANNA
i to jest ten kłopot ?

Gość taka w klopocie
chcialabym , by ktos z boku ocenil.Moja corka chce sie wyprowadzic od meza. Znalazla sobie kochanka z Berlina. Chce wynajac mieszkanie w Wawie, pracuje, chce alimenty od meza i ode mnie 800 zl na przedszkole dla wnuczki. Przez 4 lata co miesiac jej placilam, ale uznalam, ze skoro zdradza meza, ma kochanka , to nie bede placila za to niszczesne przedszlole. Wyzwala mnie od najgorszych matek na swiecie.Pytanie: -powinnam nadal placic jej te 800 zl? Czy wolno mi odmowic , nie robiac sobei wyrzutow.Ziec jest bardzo w porzadku i zarabia duzo.

Gość taka w klopocie
a bo jest rzekomo nieszczesliwa.To nie pierwsza jej zdrada. Ta sie po prostu wydala. Z boku oceniam , ze moja corka jest egoistyczna i samolubna.bez skrupilow wykorzystuje nas wszystkich.

Gość 33 letnia PANNA
dla Ciebie to sie zwie -kochanek ,dla niej być może miłośc życia , córce pomóż ,ale też nie za bardzo ,bo zrobisz z niej kaleke.

Gość taka w klopocie
czyli mam nadal placic te 800 zl , bo tego zada ode mnie corka. Mam obowiazek placic dalej? Ona wydaje pieniadze na hotele , jak sie spotykaja. Na noce potrafi nie wrocic do dziecka. To tak wyglada milosc zycia?

Gość 33 letnia PANNA
bez jaj pendzior , to jej dziecko , nie wiem jakie mają relacje na lini matka-córka ,a to wazne.Zieciowi niech pomoze przy wnusi ,jak najbardziej ,ale córce ( jesli ta miałaby byc szczesliwa) równiez -jesli ma mozliwosci

Gość taka w klopocie
Boze - w zyciu nie sadzilam , ze bede mial taki problem. Jak ostatnio pojechalam z nia porozmawiac , bo dowiedzialam sie, ze nie wraca na cale weekendy tylko lataja sobie miedzy Wawa a Berlinem , to wezwala policje , ze przyjechalam burdy robic w domu u niej. Jezu-to chyba nie jest normalne zachowanie? Czy jest?

Gość 33 letnia PANNA
oooo z tymi hotelami nie doczytałam ,nie no daje laska w czajnik .... co to za typ ze musza sie w hotelu spotykac ,naswietl bardziej sytuacje

Gość 33 letnia PANNA
on ja oleje i to prędko ,pobawi sie nia i spieprzy .Wątpie by traktował poważnie laske ktora olewa swoje dziecko -no chyba że on jest jakimś patolem brr

Gość taka w klopocie
nie mam pojecia.Wiemy tylko, ze to jakis Zyd , a mieszka od niedawna w Berlinie. Nawet dobrze gadac po niemiecku nie umie .

Gość 33 letnia PANNA
małe dzieci mały kłopot ,duze dzieci -duzy klopot ,dorosłe dzieci - kłopot spedza sen z powiek ...ech zycie ,nie zazdroszcze ,szkoda wnusi

Gość taka w klopocie
dzieki Ci panno, masz racje.Nie tylko sen ale i zyc sie nie chce. Mam wlasnie spierdalac z jej zycia i nigdy wnuczki nie zobacze.Skoro nie chce placic , to won z jej zycia. A mieszkanie jej kupilam, studia prywatne, ubieram wnuczke od stop do glow i od okresu ciazy corki daje po 800 zl co miesiac.

Gość 33 letnia PANNA
najgorsze ze wnusi faktycznie mozesz nie zobaczyc :( bo generalnie to powinnas dac spokój ,jesli nie przesadzasz ( o co łatwo w emocjach) i jest jak piszesz , olej córke -wiem..trudne ,ale konieczne radykalne ciecie ,rozpusciłas ,sama wiesz... Ona wroci ,wroci z podkulonym ogonem bo mniemam ze zupelnie nie zna zycia. Trzym sie ciepło ,ja ide w koncu lulu.

Gość taka w klopocie
coz -radykalne ciecie robie.Dzieki Wam i milych snow.

Gość dziś trzeżwy
takich mam jest multum,znam jedną taką po studiach (zarządzanie i markieting) która miała dom w Piasecznie dwoje dzieci,również miała dobrą prace w firmie z,zarabiała 2500 - 4000zł miesiecznie,poznała jakiegoś gacha , i ubiegłego roku zostawiła męża i dzieci pojechała z nim na zrywanie wiśni w ok warki - grójca i do dziś jej niema .

Gość taka w klopocie
o jejku -jejku.Co takie kobiety maja w glowie? Przeciez to jest tylko romans, ktory skonczy sie szybciej niz stopniej snieg. Niszcza wszystko , bo sie zakochalam. Mnie tez zapytala-to moja wina , ze sie zakochalam?

Gość lamka 2
Trudna sytuacja ale powiedziałbym dość typowa. Masz wb tego 2 wyjscia i trudno mi znaleźć coś pośredniego między nimi, a mianowicie jeżeli odmowisz płacenia i wszelkiej pomocy, to powinnas się liczyć, że córka odetnie Cię od wnuczki na parę lat, na okres kiedy wszystko jej się nie zawali ten żyd jej oge kopnie w dupe, nie okradnie itd. Jeśli pozostaniesz przy płaceniu pozornie będzie wszystko ok, a Ty w jej oczach będziesz miala zerowa wartość. jeśli kiedyś zachorujesz, nie będzie miala dla Ciebie czasu, bo już teraz jak widac nie ma dla Ciebie szacunku za grosz. Jeśli będziesz silna, a Twój zięć mądry, to powinniście ją maksymalnie odciąć od pieniędzy i wtedy niech sobie żyje, szaleje itd. Dodatkowo jeżeli będą się zdarzać sytuację zaniedbania dziecka, to zięć powinien wystąpić o opiekę nad dzieckiem.

Gość taka w klopocie
dziekuje za te wypowiedzi dotychczas , prosze o inne.

Gość 33letnia PANNA
dzień dobry . spałas choc troche 'taka w kłopocie" ? Pominmy na chwile zachowanie córki w stos do Ciebie , skupmy sie na jej małzenstwie - dlaczego jest jej zle z mezem ? ,bo wiesz to ze ty widzisz sielanke , ze ziec zawsze jest do Ciebie ok ,milutki ,niekoniecznie oznacza ze tak jest w istocie. Niemniej jednak nie tłumaczy to wyzwisk , darcia etc na własną matkę !! Co do wnusi -to tak sobie mysle ,przeciez jak córka wynajmie mieszkanie ,a jest dosc rozrywkową laską ,zx tego co piszesz ,to kto jej niby bedzie dziecko bawił ? niania-drogo ! ,a do babci na weekend ! babcia zaufana sprawdzona i darmowa .I tutaj zakrecenie kurka z kasa moze wyjsc na plus :)

Gość 33letnia PANNA
a ja nie do babci ,to do taty ( zięcia) bo tata ma takie prawo po prostu ,a jak facet mądry ,to bedzie dążył do tego by mała miała kontakt z babcią ,bo wnuczka na pewno bardzo Cie kocha.