Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdlcfjlkdf

CHODZĘ SPAĆ GŁODNA!

Polecane posty

Gość jkdlcfjlkdf

mam taki problem bo od jakiegos czasu zanim zasne czuje takie straszne ssanie w zoładku ze naprawde uniemozliwia mi to zasniecie.....tylkoze wczesniej tego nie miałam. Moze to kwestia zle rozlozonych posilkow? tylko ze wczesniej jadłam tak samo i było w porządku. a moze to kwestia tabletek anty? bo to sie zaczelo własnie jak je zaczełam brać. A wiec posilki mam tak rozłozone 6:00, potemdwa posilki w szkole, potem miedzy 16 a 17( jak wroce ze szkoly) i ostatni o 19. Klade sie spac roznie,zazwyczaj o 23, czasami o 22, a czasami ląduje w lozku o 24 i problem w tym ze nigdy nie wiem o ktorej sie poloze wiec trudno mi zaplanowac ten posilek ostatni. Bo jakzjem o 20 to bede musiala czekac do 23 zeby pojsc spac....a jesli usne wczesniej? i nie wiem- moze to kwestia tych tabletek i sie przyzwyczaje? nie wiemco robic....

chyba zartujesz? "co jesli usne wczesniej?" haha bez przesady, jedzenie jest dla ciebie,a nie ty dla jedzenia, czy to beda 2 czy 3 czy 4 godziny to naprawde nie ma az tak wielkiego znaczenia, nie przewidzisz czy np. akurat dzis bedziesz miala bezsenna noc i nie zasniesz w ogole!:D Najwazniejsze zeby podchodzic do wszytskiego z glowa, jesli wiesz,ze nie chodzisz spac wczesniej niz o 22 to jedz o 20, nie bedziesz glodna a juz zoladek zdazy popracowac.

a moze to kwestia tabletek anty? bo to sie zaczelo własnie jak je zaczełam brać. Sama odpowiedziałaś sobie na to pytanie :P:P:P Idź do lekarza po inne tabletki Pozdrawiam :)

Gość malo wiesz o jedzeniu
tak naprawde nie ma znaczenia czy jesz cos o swicie czy przed snem. znaczenie ma CO jesz. Jesli idac spac jestes glodna, mozesz zjesc popltlusty twarozek 150g + herbatke. Albo surowke. Malo kalorii a syci.