Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afroditte

Odejście narzeczonego a pragnienie macierzyństwa

Polecane posty

Gość afroditte

Byliśmy ze sobą 4 lata. W ostatnie wakacje zaręczyliśmy się. Były to bardzo romantyczne zaręczyny. Niestety pokłóciliśmy się i od 4 tygodni nie mamy ze sobą kontaktu. Mieszkaliśy razem, wszystkie swoje rzeczy ma u mnie i ich jeszcze nie zabrał. Od ostatnich 3 miesięcy mysleliśmy o dziecku. To było moje największe marzenie. Wiedział o tym doskonale. Miałam trochę kłopotów zdrowotnych (za wysoka prolaktyna), ale po leczeniu wróciła owulacja.. No ale niestety rozstaliśmy się. Jest mi ogromnie przykro z tego powodu :-( Może rzeczywiście za często mówiłam o dzidziusiu, o swoich problemach zdrowotnych.. Mam 35 lat i zdałam sobie sprawę, że nigdy nie będę miała już dzidziusia :( Już jest za późno, a poza tym jak tu komuś na nowo zaufać, skoro porzucił mnie narzeczony.. Ciągle płacze, a świadomość bezdzietności zabija mnie dzień po dniu. Nie mogę patrzeć na male dzieci, bo czuję jak rozrywa mi serce..

w wieku 35 lat dopiero myślałaś o dziecku? nie trzeba było szybciej?. Moja ciocia urodziła w wieku 40 lat więc jeszcze się nie załamuj

Gość sdvdfvgbdfrb
ty jakas glupia jestes kobieto, związek ci sie rozsypal a ty zamiast go ratowac to sie tyko martwisz, ze masz owulacje i nie ma ci kto zapylic. Chyba ci sie na dekiel rzuciło, bez jaj. Znajdz najpierw odpowiedniego faceta, chyba ze masz sraczke, zeby byc samotna matka.