Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wózka

CZY KTOŚ MIAŁ TEN WÓZEK?

Polecane posty

Gość szukam wózka

http://www.ceneo.pl/;0157397901-10.htm Jezeli tak to czy dobrze sie prowadzi, podbija i ogólnie jestem ciekawa jak sie sprawuje , poniewaz zastanawiam sie nad nim i chciałabym poznac opinie osób, które uzywały tego wózka:)

Gość szukam wózka
nikt nie miał?

Gość jhyfguyfyfgjjf
Nie miałam takiego wózka, ale patrząc na niego nie kupiłabym go chociażby ze wzgledu na koła. Ale twój wybór.

Gość szukam wózka
a czemu ze wzgledu na kółka? bo za małe i nie pompowane? Dla mnie to nie problem, ja szukam wózka przede wszystkim lekkiego, który po złozenu zajmuje mało miejsca i nie bedzie trzeba za pół roku dziecku kupywac nowej spacerówki, bo ten bedzie wielkim klamotem, na który nie mam w mieszkaniu miejsca, ani zbyt duzego bagaznika w aucie. Może macie jakiś pomysł, możecie coś polecic?

Widzę na moim osiedlu dziewczynę z tym wózkiem ,czerwonym ,kółka wcale nie są takie malutkie a gondola ma mocno zabudowane okrycie a to chyba dobrze jak na zimę.Więcej nic nie wiem ,kółka nie zawsze muszą pompowane ,również miałam piankowe w zimę i było ok.

Gość moooooooooooooolaaaaaaaaaaa
a kiedy rodzisz??

napisze tak. Ja mam wielkie pompowane koła. Zalety: sprawdzaja się na d luuugich spacerach z gondolą. Ja chodziłam po 6 godzin w lecie. U nas remontują drogi i chodniki i spisywał się rewelacyjnie. Ale spacerówka beznadziejna. Ciężka, słabo zwrotna itp. Myslałam, że fajny będzie na zimę, bo snieg. A teraz sobie myślę, że głupia byłam. Bo tego sniegu tak naprawdę może nie byc, alboe bedzie tylko miesiąc łącznie lezał. Więc od biedy można darować sobie spacery w taką pogodę. Samemu ciężko przedzierać się przez nieodgarniete chodniki, a jeszcze pchać wózek - masakra. Teraz kupilabym taki jak Ty. Uważam, że jest super! Tym bardziej jesli rodzisz na zimę, to z maluszkiem mało pojeździesz, gora 2 godziny dziennie a nie 6. A latem już też będziesz mało jeździla, bo taki większy niemowlak nie usiedzi długo w wózku.

Gość szukam wózka
termin mam na koniec grudnia No ja wlasnie z pierwszym dzieciem miałam Concorde Neo, ale go sprzedalismy, bo nie wiedzielismy ile bedziemy sie starac o drugiego malucha a w mieszkaniu nie mamy miejsca na trzymanie zbednego wózka, po malemu kupiłam Pettite Star, no i teraz chcialabym taki wózek aby służyl maluchowi od poczatku do konca dopóki będzie chcial w nim jeździ, albo do póki się nie zepsuje:P No i co do zimy, to własnie zgodze sie z moooooooooooooolaaaaaaaaaaa, ile ta zima bedzie trwac miesiąc, dwa, a potem co ja zrobie z tak wielkim wózkiem typowo polskim, tym bardziej , że mieszkam w Anglii i tu nawet w parku sa asfaltowe alejki, a na plaze mojego starszego synka zawsze i tak nosiłam w chuście, albo ciagnełam wózek :D

Gość nie ma to jak streety
na takie warunki jak opisalas polecam super wozek Bebe Confort Streety. Malutki, ale wielofunkcyjny! Od narodzin (rozklada sie na plasko) do ok. 4ch lat. Teraz juz uzywamy go jako spacerowki i jest wlasnie maly, zwinny, skretny. Jak go zlozysz, to ma rozmiar zlozonego lozeczka turystycznego:)

Gość szukam wózka
nie ma to jak streety - dziekuje za porade:) popatrzylam na zdjęcia wózka i nie podoba mi się .

Gość decomorrenon
Ja tam uważam, że małe koła w wózku to zaleta (jeżeli nie planuje sie wycieczek po lesie) Na samym początku miałam gondole z wielkimi pompowanymi kołami, po dwóch miesiacach wyrzuciłam na śmietnik- coś okropnego. Czułam się jakbym była uwiązana do tego wózka. Potem zeby nie kupować kolejnej gondoli kupiłam spacerówe z nosidełkiem, i teraz zmieniałam znowu wozek i mimo, że jest prawie zima też ma małe piankowe koła podobne do tego ze zdjecia i jestem mega zadowolona. Jest lekki, wszedzie sie z nim zabiore :-) Dlatego bardzo mnie dziwi, dlaczego kobiety tak się spuszczaja nad tymi zestawami 3w1 z wielkimi kołami.

Gość szukam wózka
no ja tez się własnie zastanawiam, taki mały wózek to same zalety, a jeszcze wczoraj na youtube ogladalam film instruktażowy wózka hauck malibu i ma bardzo dobra amortyzacje, w przeciwieństwie do Concorde Neom w którym amortyzacja była kołyszaca się gondola, czy spacerówka, a nie cały stelaż. No i jak dla mnie ważne jest to , że spacerówke można złozyc razem, nie trzeba jej odpinac tak jak musiałam robic w Concodzie, na instukcji było pokazane, że mozna złożyc w całości, ale ja nie umiałam tego zrobic hehe :D

no ja własnie nie wiem dlaczego taki ciężki wybrałam :( zaćmienie umysły hormonami ciążowymi miałam - serio ;) teraz bym kupiła inny.

Gość szukam wózka
moooooooooooooolaaaaaaaaaaa- hehe no własnie dlatego ja chce lekki, który po złozeniu zajmuje malutko miejsca :)