Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna po 30-tce..

Jak poderwać dziewczynę 10 lat młodszą??

Polecane posty

Paulinko, kochanie, już to pisałaś :D Masz juz faceta to go pilnuj :*

Gość Tak na poważnie...
osobiście to adze dobrze wybadać wiek dziewczyny zainteresowanie, żeby potem nieprzyjemności nie było. Pewnie o tym wiecie, ale wole przypomnieć.

jak możecie poznawać partnerów w necie? przecież to jest jak pójście do sklepu po bułki i wybranie smaczniejszych itp. Szok i współczuję :o pewnie w realu nikt na was nie zwracał uwagi. autorze dziewczyny lubią starszych facetów, sama mam 23 lata i oglądam się za takimi 26 +, choć sądzę, że twoje 30 + to już trochę sporo. zależy też co sobą reprezentujesz, jakie były powody tego, iż dotychczas byłeś sam, czy masz mieszkanie/samochód/zasobny portfel i dobrą pracę. niestety, ale takimi kryteriami kierowałoby się większość dziewczyn gustujących w starszych facetach. i proszę się nie oburzać :P młode dziewczyny, które szukają partnera wśród swoich rówieśników również mają pewne wymagania jak, np. podobny poziom intelektualny, studia rokujące zdobyciem dobrej pracy, ogłada, ambicje. z z racji twojego wieku, wymagania są większe, bo po prostu czasy studenckie masz za sobą.

Moim zdaniem facet powinien być starszy o 10-12 lat. To są bardzo udane związki pod warunkiem, że dziewczyna myśli poważnie o domu i rodzinie, a nie imprezkach klubowych i przygodach w kiblach.

Gość nie mogę wybrać
ja sobie sama poderwałam męża 10 lat starszego, to kobiety sobie facetów wybieraja a nie odwrotnie

Gość Justyna&aaa
Jednego faceta miałam 3 lata starszego, drugiego 7 lat starszego. Mam 21 lat i wolę starszych, nawet dużo starszych, gdyż właśnie przy takim partnerze czuję się bezpiecznie i stabilnie. W takich związkach idzie idealnie się uzupełniać.

Gość za kolejne 10 lat, ty będziesz
już 40+ z wielką łysiną, piwnym brzuszydłem i coraz mniejszymi możliwościami seksualnymi, zaś twoja żoneczka, ponętną 30+, z wielkimi potrzebami łóżkowymi...jak myślisz, co wtedy?:D...Oczywiście, jako, że 10 lat temu była młoda, głupia, jeszcze seksualnie nierozbudzona to teraz będzie czas na kochanka, a najpewniej na kilku, bo co z takim dziadygą będzie mogla zrobić?:)

ciekawe skąd mam wziąć to "piwne brzuszysko" skoro jestem abstynentem :D

Gość agnieszka9089
40+ to jeszcze młody facet, jesli dba o siebie

tak czy siak, twój pindol będzie już coraz częściej odmawiał posłuszeństwa, a twoja żonka dopiero będzie miała wieeeeeeeelkie potrzeby:)

Paulinko, za 10 lat pogadamy, teraz zamilcz i ciesz się swoim lubym:) Jest jeszcze jedna opcja, autorze. Wybierz sobie na żonkę, dziewczę zupełnie aseksualne;)...chociaż i to nie da gwarancji, że za 10 lat, libido jej nagle nie skoczy wzwyż:D

Gość Jordan Chase
-----za kolejne 10 lat, ty będziesz To że twój facet nie może nie oznacza że inni też nie mogą. Zanim zaczniesz obwiniać facetów za to i owo zadaj sobie pytanie czy robisz wszystko aby być atrakcyjna seksualnie. Akurat gość 40+ nie będzie miał problemów z "pindolem" jeśli będzie miał obok siebie młodszą atrakcyjną partnerkę

sorry, ale nigdy nie miałam starszego od siebie. Faceci 40+, nie są dla mnie atrakcyjni, a to, że mogą już coraz mniej...cóż, po pierwsze, taka biologia, a po drugie, rozmawiam z przyjaciółkami, które mają mężów w tym wieku i żadna nie jest zadowolona.

Gość Jordan Chase
i tak ci otwarcie mówią ze mają za mało seksu? może to nimfomanki jakieś? albo po prostu jak każda polka lubią na wszystko narzekać. Lepiej ich zapytaj dlaczego się nie rozwiodą, lub zacznij podrywać ich facetów. Wtedy zobaczysz ich prawdziwe oblicza, albo nie zobaczysz, bo wydrapią ci oczy :D

Gość Tak na poważnie...
Tacy po 20 też nie mogą, no i co? Nie każdy 40 latek łysieje, ma piwny brzuszek, czy wielki brzuch z innego powodu. Tacy młodsi też łysieją, mają brzuszki. Nie można pod względem wieku oceniać czyjeś sprawności seksualnej, czy doświadczenia. Z pewnością są tacy po 50 co szaleją w łóżku i są tacy co już nie mogą.

Gość Sanders29
racja, każdy człowiek to inny przypadek :>

Gość rrrtrrt
badz bogaty wtedy kazda blachara na cie poleci

Gość Tak na poważnie...
Ludzie są różni, ale kobitki w swoim narzekaniu zapominają, że tez są kiepskie w łóżku i leża jak kłody, tak samo jak i panowie nie dają rady zaspokoić panię. Co człowiek to inny temperament i inne oczekiwania.

Gość Sanders29
żeby zaspokoić dziewczynę wystarczy mieć język i 15 minut wolnego czasu

Gość Tak na poważnie...
Palce, język, gadżety z sex-shopu. Można coś wymyślić zawszę, nawet jak nie staje. Widocznie faceci tych koleżanek maja inne powody niż problemy z penisem. W końcu facet to nie seks maszyna, też ma uczucia.

Gość gość
Mam 15 lat. Jestem zauroczona w o 10 lat starszym facecie. Dobrze mi się z nim gada i no nie ma co ukrywać, że wygląd zawsze jest choć trochę waży. Po prostu mi się on podoba. Nie słuchaj tych bzdur, że "do tego trzeba mieć kasę". Wystarczy pierwsze dobre wrażenie, bycie siebie warci i znaleźć dziewczynę wolącą starszych. Takie istnieją, ale jest ich mało. (Ja jak na razie se pomarzyć mogę o nim.., ale ja na tyle młoda, że nie ma się co przejmować ;-) ) Wracając do tematu: Zależy w jakim wieku ona jest. Im większa różnica wieku tym fundamenty muszą być silniejsze. Zapoznaj się z nią bliżej. Najpierw musi być przyjaźń. Jak będziesz świecić grubością portfela to z pewnością nie będzie jej zależeć na tobie tylko na twojej kasie. A jeśli poleci tylko na kasę to możesz być pewien, że prędzej, czy później na pewno cię zdradzi .. NIE PODDAWAJ SIĘ! SZUKAJ JEJ (tej jedynej)! Nikt nie musi umierać samotnie. Niektórzy z niecierpliwości wiążą się z osobami, które są zakochane, ale uczucia są nie odwzajemnione. Kończy się to rozwodem, czyli przegraną tego co dla każdego człowieka w życiu jest najważniejsze. Ja będę czekać na tego jedynego do końca życia. (Wiem, że słysząc takie słowa od małolaty większość ludzi się śmieje, ale ja już 11 lat interesuje się psychologią i trafiłam na najróżniejszych ludzi. - mam nadzieje, że te słowa choć do niektórych dotrą ..)

Gość gość
jak-zdobyc-dziewczyne.info polecam zapoznać się z tą stronką. Tak samo jak starszą 10 lat, chyba, że jest to sankcjowane prawnie :)

Gość Adam1234567890
jak-zdobyc-dziewczyne.info polecam zapoznać się z tą stronką. Tak samo jak starszą 10 lat, chyba, że jest to sankcjowane prawnie usmiech.gif

Gość gość
Mam 22 lata, ale jeszcze niedawno, raptem kilka lat temu bylem kompletna p***a w stosunku do kobiet. Wydawalo mi sie, ze bedac romantycznym lalusiem zdobede kazda panne. Szkoda, ze dopiero niedawno zorientowalem sie o co tak naprawde chodzi. Zmarnowalem troszke swoje mlodziencze lata, ktore moglbym inaczej przezyc. Zmienilem zupelnie swoje podejscie do zycia, do kobiet takze. Od pewnego czasu zacząłem jeszcze używać feromonów ( ze sklepu pherowin.pl), które ułatwiają mi poznawanie kobiet. Nie oznacza to, ze udaje kogos kim nie jestem. Co prawda pewnych rzeczy sie nie zmieni, genow nie da sie oszukac (a przynajmniej nie tak latwo) i w glebi duszy jestem tym kim do niedawna bylem, ale przynajmniej doroslem do tego, zeby to co w srodku zostawic wlasnie w srodku a nie wysuwac kazdej lasce na tacy.

Gość Gośkafsresf
co wy z tym libido ja do 30 roku życia tylko sie maturbowałam bo myslałem że sex jest zły (religijna rodzina), libido miałam bardzo wysokie, a nikogo nie miała i co ? nic się nie stało, zdziwieni?

Gość Franek 29 lat
"Mam 15 lat. Jestem zauroczona w o 10 lat starszym facecie. " 25 lat? jaja sobie robicie. ale wy głupoty piszecie. No jak ktoś ma 20-35 lat to ma szczyt formy, to jak ma się nie podobać? Ja ma odrotny problem 29 lat, a podniecją mnie TYLKO takie kobiety 50 pare lat do 60. Obawiam sie że już nigdy nie stworze normalnego zwiazku z kobietą, nawet jakbym jakoś terapie przeszedł, bo w moim wieku są już zajete, a z młodszymi to chyba też nie da rady po tym co tu czytam.

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pan/Pani w takim związku lub zna Pan/Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.