Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jak pogodzić się z dziewczyną-przyjaciółką?

Polecane posty

Gość Lucy in the sky with the gun
Odezwij się do niej i zapros ja gdzies. Jak dlugo ze soba nie gadacie?

Gość I o co chodzi?
A wyciągnąłes już pierwszy rękę do niej?Jeśli tak i Cię olala to daj już sobie spokój.Przyjaźń polega na tym,że obie strony rozumieją siebie.Jeśli jest problem to obie strony dążą do rozwiązania go.A nie lapanie fochow i robienie z siebie księżniczki.

Gość mujera
o co poszlo w tej kłotni? Musisz najpierw nakreślić sytuację, żebyśmy mogli Ci pomóc. Może rzeczywiście zachowałeś się jak świnia i będzie trudno ją do siebie przekonać.

Oboje mamy winę - ona zachowała się nieelegancko (nie dotrzymała słowa), ja zaś za to ją nazwałem fałszywą i źle wychowaną. I przez 3 tygodnie nie pisałem.

Gość adrianna ***
Niestety nie znam :P Ale mogę ci sprzedać odbezpieczony granat, chcesz? ;)

Gość adrianna ***
a.. no to się postaraj. Panna P. może to doceni :)

Gość tojanapisalam
ale o co poszło. to przyjaciólka, czy dziewczyna niedoszła.. mam podobnie:| nakrzyczeliśmy na siebie mailowo, chciałabym go odzyskać

Gość tojanapisalam
heh zadzwon, jeśli czujesz, że to była Twoja wina w większości, ze naskoczyłeś na nią..

Gość IMO13861
Student - złap się za krocze. Czujesz waginę? Nie? To nie zachowuj się jakbyś ja posiadał. :classic_cool:

Gość jeszcze bardziej leniwy
"ja zaś za to ją nazwałem fałszywą i źle wychowaną" Jeśli przyłapałeś ją na kłamstwie i wytknąłeś jej to to jest koniec znajomości. Zaakceptowanie tego, że skłamała da jej niejako przyzwolenie, że po raz kolejny zaakceptujesz taką sytuację, a to oznacza automatycznie brak szacunku dla Ciebie z jej strony. Koniec znajomości jest najlepszym wyjściem dla obu. Ty nie stracisz szacunku dla siebie, a ona nauczy się (albo nie), że kłamiąc traci się znajomych.

Gość IMO13861
Ty naprawdę jesteś głupi. :D

Gość IMO13861
Skoro jest śliczna, to znaczy, ze kłamiesz! Śliczne samice są jak Anioły - nie potrafią czynić zła, a każdy samiec w ich blasku, zła tego, także nie da rady wyrządzić. :D

Gość IMO13861
A poza tym, to masz napaloną Derę pod ręką, a uganiasz się za "gołębiami" po dachach. :classic_cool: