Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalalalala lalal

Badania przedślubne - prawda czy mit? Sprawdzają cnote

Polecane posty

i "przebieg" seksualny? można skłamać?

Gość Sosnowiec_Yrek_
to są brednie, ktoś poprostu sobie żarty z Ciebie robi.

mam nadzieje, czyli nawet krwi nie pobierają?

ktoś się pode mnie podszywa i zakłąda głupi temat więc proszę go ingerować ja pytałam o koszty ślubu a nie badania.

Gość Sosnowiec_Yrek_
żadnych badań nie ma, nawet krwi umawiacie sie w USC w Waszym mieście i urzędnik czyta regułke odnośnie ślubu Ty i narzeczony mówicie tak, powtarzacie regułke i jesteście małżeństwem.

sialalalalalala lalal ktoś się pode mnie podszywa i zakłąda głupi temat więc proszę go ingerować ja pytałam o koszty ślubu a nie badania. ingerować? :O żałosny podszyw i ty startujesz do ślubu? chyba z własnym cieniem Irek - a jak slub jest z obcokrajowcem to musze w 2 językach?

Gość Sosnowiec_Yrek_
wszystkiego dowiesz się w USC w Twoim mieście. Najlepiej udaj sie tam albo zadzwoń i powiedzą Ci wszystko

Gość fdt545546
a masz coś do ukrycia z tą cnotą?

miałam 21 partnerów seksualnych. z pierwszym napiecie duze bo pierwszy raz ktoś rznal mnie delikatnie w namiocie od tylu codziennie przez 3 tygodnie ale nie w pupe tylko normalnie, bylo duze napiecie ale zadnego szalenstwa tylko ciekawosc, spuszczal sie we mnie bez gumy to bylo cieple i przyjemne drugi mnie zgwalcil, kazal sie rozebrac i sie nie bronilam bo spotkalam go w tajemnicy za plecami mego chlopaka, wiec zeby sie nie wydalo dalam sie przeleciec, zero przyjemnosci, balam sie , przerznal mnie i sie spuscil moze mnie 15-20m minut rznal klasycznie na mnie trzeci znalam go kilka godzin po tancach wzielam do siebie chcialam miec rzniecie klasyczne ze spuszczeniem ale w c*pke ale on chcial zebym mu zrobila po francusku nawet mi majtek nie zdjal, kazal ukleknac i go obsluzyc, podobal mi sie bylo podniecajace, ale chcialam go czuc miedzy nogami i jak sie spuszcza we mnie lub na mnie ale jak mu robilam loda bez spodnicy i u gory gola ale w majtkach to sie mi w buzie spuscil, zrobilo mi sie niedobrze i na tym sie skonczylo caly czas w miedzyczasie miedzy kochankami moj chlopak mnie rznal raz dobrze raz gorzej tez polak inny student polak rozebral mnie u mnie majty i wszystko chyba mnie rznal klasycznie z pol godziny az mnie c*pka zaczela bolec i sie modlilam aby sie spuscil, na poczatku podniecajace potem troche nudnawo to zaczelam myslec o mym chlopaku i on sie spusci a ja dostalam orgazmu inny bulgar, maczo, wzial mnie na pokoj do siebie zdjal bezceremonialnie sukienke majty polozyl na materac przerznal po mesku do konca spuscil sie zanim dostalam orgazmu we mnie i na krocze i uda wo w czasie wytrysku wyciagnal, potem przyniosl recznik abym wytarla sperme z warg sromowych ud i pupy stal jak glupi jak sie wycieram, potem sie polozyl i zasnal, byl podniecajacy i przystojny tym bardziej ze wakacje i moj najblizszy zostal w domu bo mial mieszkanko remontowac wiec to dodalo napiecia ale nie zdazylam dostac orgazmu ale i tak wytrysk byl przyjemny inny polak turek moj przelozony, bogaty przernal mnie w biurze, dostalam szybko awans nawet maz sie dziwil ze tak szybko, byl delikatny ale i maczo sciagnal mi rajstopy i majty z pupy ja do konca zdjelam sama, zerznal na stojaco polozylam sie nastole na brzuchu zerznal ale nie w pupe tylko normalnie, milam orgazm bylo fajnie spuscil sie w czeci w pochwie w czesci na pupe i uda bo sie wysliznal w ostatnim momencie jeszcze jeden polak przernal mnie w pokoju na pensji na wegrzech obok spal pijany szwagier, maz byl w polsce, wyszlam polnaga po kapieli, sciagnal mi majty mialam ochote od dawna na niego, maz kolezanki, przerznal delikatnie ale tak jak gdyby to mialo byc ostatni raz w zyciu, dostalismy oboje orgazmu, potem jeszcze mnie wpolce pol roku 2-3 razy w tygodniu rznal, prawie zawsze orgazm, az wpadlam ogolnie lubie polakow ale jak inni przystojni to tez nie gardze, czesto sma dostaje prawdziwego wytrysku, czesto wtedy jak zdradzam bo to podnieca

Gość sprawdzają cnotę
na podstawie badań ginekologicznych, przesiewowych, mikro i makrobiologicznych pobranych z pochwy i szyjki macicy kandydatki na żonę. Każdy przyszły mąż może tego badania zażądać mając wątpliwości związane z niewinnością przyszłej żony.

Gość gość
Odbijam. Jak to wyglada ? p