Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apsika

Meble do pokoju dzieciecego - skąd?

Polecane posty

Synek ma ponad 2 lata, za 4 miesiące będzie miał rodzeństwo i postanowiliśmy, że w końcu dostanie własny pokoik. Do tej pory dzielił sypialnię z nami, no ale w marcu nowy malec zajmie jego miejsce w łóżeczku. Chciałabym zrobić mu taki sympatyczny pokoik, który pomimo, że będzie malutki to atrakcyjny dla malca a meble, które do niego kupię posłużyły przynajmniej na kolejne 6-7 lat. W związku z tym mam pytanie, może ktoś zna jakieś firmy - przede wszystkim nie drogie, które sprzedają ładne komplety mebli dziecięcych. Myślę tu o łóżeczku - 160 cm długie, komoda na ubrania i niewielka szafka na zabawki i książki. Chciałabym kupić taki zestaw do max 1000 zł, tylko jak przeglądam strony firm, które produkują dziecięce meble to ceny zaczynają się od 3000 zł lekko. Dla mnie to cena niemożliwa.

Gość mamili
chętnie się podepnę z pytaniem ;)

Gość NNMJH,HJ,FUGKYUKMKY
W TEJ CENIE KTÓRA ZAPRPOPONOWAŁAŚ NIE MA PO PROSTU SZANS WEŹ SIĘ DO PRACY I ZARÓB NA POZĄDNE MEBLE A NIE OSZCZEDZAJ NA DZIECKU ZDZIRO JAK NIE MASZ KASY NA DZIECKO NIE TRZEBA BYŁO ROBIĆ DRUGIEGO PIJAWO

Gość idzie zima............
nie ma szans żebyś kupiła coś fajnego za 1000 zł:(

Gość a do ikea nie chcesz zarzeć?
maja fajne ciekawe rozwiązania.

Gość jesli nowe to Ikea
albo jakies uzywane.

Gość anita1978
Hej. Moja koleżanka kupiła mebelki w IKEA .Koszt do 2tyś wchodzą łóżko.komoda.szafa.regał z pułkami.stolik i dwa krzesła. Za 1tyś to nie wiem czy tak dużo to coś kupisz Pozdr

Gość do strach sie bać
proponuję ze sklepu