Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna 25

objawy ciąży pomocy

Polecane posty

Gość Justyna 25

witam witam moze ktoras mi pomoze a wiec wczoraj powinnam dostac @ ale nic tylko sluz i jeszczeraz sluz kregoslup pobolewa juz pare dni klucia w jajnikach mam, dzis jadlam snadanie to troche mnie zemdlilo dodam ze biore femifertil wczesniej mialam nie regularne cykle a po jednym opakowaniu tego specyfiku dostalam w wyznaczonym terminie nie wiem co jest

Gość .Crystqal.
Zrob test ciazowy.

Gość Justyn25a
wiem ze musze zrobic ale sie boje juz ponad 3 lata staran i nic

Gość Verdis
Też tak miałam , ból jajników a potem jak przyszła data @ to nic mnie nie bolało i nawet piersi mnie nie bolały jak po każdej @. Czulam sie po prostu swietnie. Zrobiłam test 2 dni po spodziewanej @ i wynik negatywny. Potem pojawił sie sluz, a okresu nie bylo myślałam, że jestem w ciąży a test się mylił, a za 6 ni dostalam okres ;/ to byl dopiero cios. W poniedzialek mialam isc do ginekologa a w niedziele rano dostalam @, byla tylko nieco slabsza

Gość Justyna 25
ja jutro ide do ginekologa bo nadal nie mam okresu jajniki nadal kluja dzisiaj ogolnie bolal mnie brzuch tak jak bym miala kaca nie wiem cio jest a sluzu mam duzo

Gość Verdis
a test robiłas?

Gość Justyna 25
robilam dwa razy i nic nie wiem wllasnie co jest

Gość Verdis
to albo test sie mylił albo jesteś w ciąży a ile dni Ci się @ spóźnia?

Gość Justyna 25
dzisiaj juz 5 dzien ale dwa razy by sie pomylil leze teraz i normalnie mnie bola jajniki

Gość Verdis
a mi się wydaje że dostaniesz @, góra 3 dni i dostaniesz, chyba że pójdziesz do ginekologa i rozwiejesz swe wątpliwości wcześniej

Sluchaj duza ilosc sluzu oznacza fakt ze w najblizszych dniach bedziesz miala okres. Wiem bo mialam tak samo :P A te objawy to tylko sugestia zapewniam cie. Nie dostalas okresu 1 dzien i panikujesz? Mnie sie dwa tyg spoznial i mialam okres

Gość Justyna 25
hej gin mi powiedzial ze nie ma fasolki na samym poczatku oznajmil mi ze mam torbiel na jajniku ale na szczescie sie pomylil dostalam recepte na luteine i metformax moze to pomoze ale narazie sobie odpuszczam trzymajcie sie moze kiedys sie tu odezwie nie chce o tym myslec tzrymam za was wszystkie kciuki:)